Welkom bij MotoPort Goes XXL motorstore!

Kom langs in de grootste motorkledingshop van de Benelux

In onze MEGA-motorkledingshop hebben we een ruime keuze aan motorkleding voor elk type motorrijder. Motorjassen voor heren en dames, maar ook een ruime collectie motorhandschoenen en motorbroeken. Uiteraard mogen de motorlaarzen en -schoenen ook niet ontbreken.

Persoonlijk advies?

Meld je aan voor Personal Shopping!

Aanmelden Personal Shopping bij MotoPort Goes

MotoPort Goes is officeel verkooppunt van de volgende motorkledingmerken

In de XXL Motorkledingstore van MotoPort Goes, heb je een ruime keuze uit de nieuwste collectie motorkleding van onder andere Dane, Difi, Harley Davidson, Revi't en Rukka.

MotoPort Goes is officeel verkooppunt van de volgende helmenmerken

World of Helmets

De XXL motorstore van MotoPort Goes heeft een exclusieve World of Helmets, waarin je een ruime collectie motorhelmen van onder andere Bayard, Arai en Roof kunt vinden.

Motorkleding winkel in Zeeland: premium merken en kledingadvies

Ben je op zoek naar een nieuwe motoroutfit? MotoPort Goes XXL heeft voor jou in onze grote motorkleding winkel alles wat je zoekt. Onze XXL afdeling op een oppervlakte van 1.200 m2 voorziet in een fantastisch aanbod met een passende outfit voor elk type motorrijder. Wij vertegenwoordigen premiummerken en een ruime keuze uit de nieuwste collecties motor kleding.

Motorkledingzaak als officieel verkooppunt

MotoPort Goes XXL voorziet in de grootste motorkledingshop in de Benelux en wij zijn officieel verkooppunt van de beste premium motorkledingmerken. De nieuwste collecties zijn bij ons te vinden en te passen van onder meer Harley Davidson, Rukka, Difi, Dane, PMJ, Rev’it! John Doe, Alpinestars en Pando Moto. Alle merken onder één dak. Elk van de premiummerken heeft unieke kenmerken waarmee de kledingcollecties zich onderscheiden. Difi voorziet in een trendy urbancollectie en Rev’it staat voor een moderne adventure kledingcollectie.

Motorkleding Zeeland: uitgebreid assortiment voor dames en heren

Het is in alle Motorkleding Zaken belangrijk dat je een ruim aanbod tot je beschikking hebt om een keuze uit te maken. Hoe groter het assortiment des te meer keuze je hebt. Dat is bij ons het geval en bovendien hebben wij een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren.

Je kan bij ons terecht om een motorjas te kopen in combinatie met een motorbroek of volledige motorpakken. Ook dan slaag je gegarandeerd bij ons net als voor de aanschaf van motorschoenen en motorlaarzen. Je maakt je outfit met motorkleding helemaal compleet met motorhandschoenen. Zo hebben wij eveneens motorhelmen in het aanbod beschikbaar en rijd je comfortabel en beschermd met motor jeans.

Populaire materialen: Gore-Tex en Kevlar

De materialen van de kleding variëren uiteraard, maar hebben ook een overeenkomst met de uitstekende kwaliteit. Gore-Tex is een van de populaire materialen en heeft het voordeel over waterdichte kenmerken te beschikken net als over winddichte eigenschappen. Naast de 100% waterdichtheid en winddichtheid geldt dat het materiaal eveneens in een perfect ademende werking voorziet en dus uitstekend ventileert.

Gore-Tex motorjassen zorgen ervoor dat je op elke bestemming droog aankomt. Dane en Rukka zijn overigens voorbeelden van motorkledingmerken die Gore-Tex kleding ontwikkelen. Kevlar is een ander soort materiaal dat onder motorrijders populair is en dan vooral dankzij het comfort en beschermende eigenschappen. Kevlar motor jeans ventileren bovendien uitstekend tijdens een warme zomerdag.

Motorkleding Goes: Personal Shopping

Het is belangrijk om tijdens het motorrijden goed beschermd te zijn en om comfortabel op de motor te zitten. Bovendien is het van belang om bij het kopen van een motoroutfit rekening te houden met verschillende weersomstandigheden. Rijd je bijvoorbeeld alleen in de zomer op droge dagen of ben je een motorrijder die door weer en wind op je motor zit? In aanvulling daarop en zeker ook niet onbelangrijk geldt dat je uiteraard een voorkeur hebt voor een bepaalde kledingstijl. Het is ideaal als de motor kleding die je koopt zowel perfect bij je motor past als bij je persoonlijkheid. Als je daar graag advies over wilt hebben om tot de ideale match te komen, is het mogelijk om van een professional persoonlijk advies te krijgen.

Advies op maat

Je krijgt dan tijdens een bezoek aan onze motor kleding zaak advies op maat op basis van de wensen en voorkeuren die jij hebt. Daarbij nemen wij uitgebreid de tijd tijdens je bezoek en zien wij je graag pas weer uit de winkel vertrekken als je helemaal tevreden bent. Lijkt het je wat om persoonlijk advies te krijgen in onze motorkledingzaak? Meld je dan direct aan voor personal shopping bij MotoPort Goes XXL. Je kan zelf een datum en een voorkeur voor een tijdstip doorgeven tijdens het invullen van het formulier en er is ruimte voor vragen en opmerkingen.

Bezoek onze motorzaak kleding winkel in Goes!

Het is natuurlijk altijd mogelijk om vrijblijvend onze grote motorkledingshop in Goes te bezoeken. Dan kan je rustig rondlopen door de motorkleding zaak en op je gemak een motorjas of motorbroek passen en kijken welke motorkledingstijl het beste bij je past. Mocht je een vraag hebben over de kleding in onze motorzaak dan staan er altijd medewerkers voor je klaar om je verder te helpen. Wij hebben voor elk type motorrijder de ideale kleding beschikbaar en in alle maten van klein tot groot.