moto211116_kortingsactie_email_header_700x4504

Klaar voor korting?

NEW START

Ben jij klaar voor korting? In december en januari ontvang je bij ons aantrekkelijke kortingen op: helmen/kleding/kledingaccessoires/bagageartikelen. Kies jouw artikelen en plak de kortingssticker erop! De kortingsstickers zijn bij ons te verkrijgen of kun je via de nieuwsbrief downloaden. Deze actie is geldig voor artikelen die voorradig zijn. Navigatie- en communicatiesystemen zijn uitgesloten. Niet geldig in de webshop en/of i.c.m. andere acties en/of kortingen. Maximaal 1 bon per artikel!

Actie is geldig van 8 december 2021 t/m 9 januari 2022

Corona maatregelen

Door de nieuwe Corona maatregelen sluit onze winkel om 17.00 uur (maatregelen gelden tot 19 december).

Je bent natuurlijk van harte welkom, maar we vragen je wel om de volgende regels in acht te nemen:

  • Houd 1,5 m afstand
  • Draag tijdens je bezoek aan de winkel een mondkapje
  • Blijf thuis bij klachten
Alvast bedankt voor het begrip en graag tot ziens.

Verwen je motor

Een Winterbeurt is geen overbodige luxe. Je motor heeft het namelijk in de winter zwaarder dan in de zomer. Accu’s hebben het zwaar, benzine verdampt moeilijker en motorolie wordt stroperig. Startproblemen en een stotterend blok liggen op de loer. Wil je problemen als doorrijder tijdens de wintermaanden voorkomen, dan is het verstandig om je motor al voor de winter door MotoPort te laten onderhouden, óók als je maar weinig kilometers maakt. Klik voor meer informatie op onderstaande link.

 

Winterbeurt

Wanneer je onbezorgd van het motorrijden wilt genieten, dan is MotoPort Leeuwarden de perfecte dealer voor jou. Het bedrijf staat bekend om zijn prettige service en zijn uitstekende “wij-doen-niet-moeilijk”-garantie en natuurlijk om het brede assortiment motoren en kleding.

Ambassadeur 2021-

Trotse ambassadeur!

Motormeiden

Met trots delen wij mee dat we ambassadeur zijn van het platform Motormeiden. Met dit ambassadeurschap supporten wij het motorrijden voor vrouwen! Er worden leuke Motormeiden ritten georganiseerd en ze hebben zelfs een eigen kledinglijn dat ook bij ons in de winkel wordt verkocht. Nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.motormeiden.tv voor meer informatie.

Adres - MotoPort Leeuwarden

Bezoek ons:

Jupiterweg 19
8938 AD Leeuwarden
Tel  058 - 28 00 100
NL001396184B88

E-mail

Openingstijden - MotoPort Leeuwarden

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 21.00u **
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

* Van oktober tot maart geen koopavond.
* In verband met corona zijn wij tot 20:00 uur geopend.

Dealerschappen 2021

Dealerschappen:

MotoPort Leeuwarden is officieel dealer van Suzuki, Honda & Zero Electric Motorcycles. Andere merken zoals Kawasaki en Yamaha kunnen ook geleverd worden. Staat je motor, nieuw of gebruikt, er even niet bij? Wij kunnen door onze jarenlange ervaring en contacten in binnen- én buitenland eigenlijk elke gewenste motor vinden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden.

Bij onze kledingshop kun je terecht voor een motor outfit van Difi, Dane, Booster, Macna, IXS, Bull-it, Daytona, Forma, Alpinestars en Pando Moto. Onze World of Helmets bestaat uit de volgende merken: Shoei, Nolan, HJC, Roof, Bayard, Caberg, SMK en Schuberth.