Welkom bij MotoPort Leeuwarden

De motorzaak van het Noorden

Wanneer je onbezorgd van het motorrijden wilt genieten, dan is MotoPort Leeuwarden de perfecte dealer voor jou. Het bedrijf staat bekend om zijn prettige service en zijn uitstekende “wij-doen-niet-moeilijk”-garantie en natuurlijk om het brede assortiment motoren en kleding.

MotoPort Opstap dag 4 mei 2024

MotoPort Opstapdag 4 mei 2024

Ontdek jouw passie voor motorrijden

Kom op 4 mei langs en ontdek jouw passie van het motorrijden tijdens onze jaarlijkse Motoropstapdag op 4 mei bij MotoPort Leeuwarden! Deze dag biedt de perfecte kans voor iedereen die interesse heeft in motorrijden, maar misschien nog nooit de kans heeft gehad om het echt te proberen.

In samenwerking met Rijschool Schoffelmeer, staan wij klaar om je een gratis proefles te geven, waarin je de basis van het motorrijden leert onder begeleiding van ervaren instructeurs. Of je nu overweegt om je motorrijbewijs te halen, of gewoon een dagje uit wilt met een spannende twist, dit is je kans om het motorrijden te proberen!

Meld je nu aan!
Honda A2 Tour bij MotoPort Leeuwarden

2 t/m 4 mei 2024 bij MotoPort Leeuwarden

Test de A2 Honda motor van je dromen!

Ben je in het bezit van een A2 Rijbewijs? Doe mee aan onze Honda A2 Tour voor een onvergetelijke motorervaring!

Voor alle (beginnende) motorliefhebbers is dit de ultieme kans om de kick van het rijden met een Honda A2 motor te ontdekken.

Je kunt tijdens de Honda A2 Tour van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 mei 2024 vrijblijvend kennismaken met onze indrukwekkende middelzware motoren.

Maak een proefrit en test, voel en ervaar de motor van je dromen! Weten welke motorfietsen aanwezig zullen zijn? Check het hier.

Schrijf je nu in.
Suzuki Ride Out Motorshow bij MotoPort Leeuwarden

Proefrijden op vele Suzuki modellen

Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024: Suzuki Ride Out Motorshow

Dit jaar trekt de Suzuki Ride Out Roadshow door het land om jou kennis te laten maken met de nieuwste Suzuki modellen. Tijdens de unieke evenementen kun je geheel vrijblijvend én gratis proefrijden op één van de modellen uit het uitgebreide aanbod.

Wil je zelf kennis maken met bijvoorbeeld de immens populaire GSX-S1000GX en GSX-8S, de avontuurlijke V-Strom 800 en V-Strom 1050 of de stoere GSX-S1000, GSX-S1000GT en GSX-S950? Schrijf je dan in voor de Ride Out Roadshow op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024 bij MotoPort Leeuwarden.

Schrijf je nu in!

Neem hier een virtuele tour door MotoPort Leeuwarden

Bekijk onze showroom of breng een bezoekje aan de vernieuwde kledingafdeling. Nu nog groter en mooier!

KNMV-Starterspakket 04

KNMV zoekt nieuwe generatie motorrijders!

Dit jaar viert de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) haar 120-jarig bestaan. Een mijlpaal voor de vereniging, maar ze kijken vooral vooruit, naar een nieuwe generatie motorrijders! In 2024 lanceert de grootste motorclub van Nederland daarom een nieuw initiatief om motorrijders in de dop een vliegende start te bezorgen en bekend te maken met het werk van de vereniging. Dit doen ze met het KNMV-Starterspakket.

In het KNMV-Starterspakket zitten een theorieboek en online lesmateriaal voor het theorie-examen. Verder zit het boordevol met goodies en waardebonnen van diverse partners én een KNMV-lidmaatschap. Zo kunnen aspirant-motorrijders, direct nadat zij hun rijbewijs hebben gehaald, met een gerust gevoel op pad. Meer tijd om je te focussen op je eerste kilometers zonder rijinstructeur achter je.

Meer info
Adres - MotoPort Leeuwarden

Bezoek ons:

Jupiterweg 19
8938 AD Leeuwarden
Tel  058 - 28 00 100
NL001396184B88

E-mail: info@motoportleeuwarden.nl

Openingstijden - MotoPort Leeuwarden

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 20.00u *
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

* Van oktober tot maart geen koopavond.

dealerschappen 2023

Dealerschappen:

MotoPort Leeuwarden is officieel dealer van Suzuki & Honda. Andere merken zoals Kawasaki en Yamaha kunnen ook geleverd worden. Staat je motor, nieuw of gebruikt, er even niet bij? Wij kunnen door onze jarenlange ervaring en contacten in binnen- én buitenland eigenlijk elke gewenste motor vinden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden.

Bij onze kledingshop kun je terecht voor een motor outfit van Difi, Dane, Booster, Macna, IXS, Bull-it, Daytona, Forma, Alpinestars, GMS, Eleveit, Stylmartin, Falco, PMJ en Rusty Stitches.

Onze World of Helmets bestaat uit de volgende merken: SHOEI, Nolan, HJC, Roof, Bayard, Caberg, SMK,Schuberth en Scorpion.