Private shopping

Voor kledingshop en showroom

Private shopping

We mogen weer! Alleen op afspraak, maar we mogen jullie weer ontvangen om de nieuwste collecties en motoren te laten zien. Heb jij een nieuwe motor outfit nodig, een nieuwe helm of handschoenen? Ben je geinteresseerd in een motor die je bij ons op de website hebt gezien? Maak dan nu een afspraak!

Voor de kledingshop: 058-2800100 of mail naar kleding@motoportleeuwarden.nl

Voor de showroom: 058-2800100 of mail naar info@motoportleeuwarden.nl

Kom je bestelling afhalen

Click & Collect

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen in de winkel of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet gevonden?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, vul dan dit formulier in en geef aan waar je naar op zoek bent. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren over de beschikbaarheid. Je kunt hier natuurlijk ook voor bellen. We zorgen er dan voor dat we je snel helpen en je informeren of je het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.

Wanneer je onbezorgd van het motorrijden wilt genieten, dan is MotoPort Leeuwarden de perfecte dealer voor jou. Het bedrijf staat bekend om zijn prettige service en zijn uitstekende “wij-doen-niet-moeilijk”-garantie en natuurlijk om het brede assortiment motoren en kleding.

Ambassadeur 2021-

Trotse ambassadeur!

Motormeiden

Met trots delen wij mee dat we ambassadeur zijn van het platform Motormeiden. Met dit ambassadeurschap supporten wij het motorrijden voor vrouwen! Er worden leuke Motormeiden ritten georganiseerd en ze hebben zelfs een eigen kledinglijn dat ook bij ons in de winkel wordt verkocht. Nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.motormeiden.tv voor meer informatie.

Adres - MotoPort Leeuwarden

Bezoek ons:

Jupiterweg 19
8938 AD Leeuwarden
Tel  058 - 28 00 100
NL001396184B88

E-mail

Openingstijden - MotoPort Leeuwarden

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 21.00u **
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

* Van oktober tot maart geen koopavond.
* In verband met corona zijn wij tot 20:00 uur geopend.

Dealerschappen 2021

Dealerschappen:

MotoPort Leeuwarden is officieel dealer van Suzuki, Honda & Zero Electric Motorcycles. Andere merken zoals Kawasaki en Yamaha kunnen ook geleverd worden. Staat je motor, nieuw of gebruikt, er even niet bij? Wij kunnen door onze jarenlange ervaring en contacten in binnen- én buitenland eigenlijk elke gewenste motor vinden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden.

Bij onze kledingshop kun je terecht voor een motor outfit van Difi, Dane, Booster, Macna, IXS, Bull-it, Daytona, Forma, en Pando Moto. Onze World of Helmets bestaat uit de volgende merken: Shoei, Nolan, HJC, Roof, Bayard, Caberg, SMK en Schuberth.