Welkom bij MotoPort Leeuwarden

De motorzaak van het Noorden

Wanneer je onbezorgd van het motorrijden wilt genieten, dan is MotoPort Leeuwarden de perfecte dealer voor jou. Het bedrijf staat bekend om zijn prettige service en zijn uitstekende “wij-doen-niet-moeilijk”-garantie en natuurlijk om het brede assortiment motoren en kleding.

Speciale Honda motor acties - MotoPort Leeuwarden

Profiteer nu t/m 30 juni 2024!

Speciale Honda acties

Bij Honda profiteer je nu van extra speciale deals bij de aankoop van een nieuwe motor.  Zo ontvang je:

✅ Een gratis Urban Pack bij aankoop van een Honda NC750X of een Honda NT1100,
✅ Een voucher t.w.v € 1.000,- om jouw motor te customizen bij aankoop van een Honda CL500. De mooiste maakt ook nog eens kans om zijn motor terugbetaald te krijgen!
✅ Ruil je oude motor in en ontvang een overnamepremie tot € 2.500,- bij aanschaf van een nieuwe Honda GL1800 Tour, GL1800 Touring Deluxe of CRF300 Rally.

Honda biedt jou de kans om een deel van je rijbewijskosten terug te verdienen!

Meer info

Neem hier een virtuele tour door MotoPort Leeuwarden

Bekijk onze showroom of breng een bezoekje aan de vernieuwde kledingafdeling. Nu nog groter en mooier!

KNMV-Starterspakket 04

KNMV zoekt nieuwe generatie motorrijders!

Dit jaar viert de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) haar 120-jarig bestaan. Een mijlpaal voor de vereniging, maar ze kijken vooral vooruit, naar een nieuwe generatie motorrijders! In 2024 lanceert de grootste motorclub van Nederland daarom een nieuw initiatief om motorrijders in de dop een vliegende start te bezorgen en bekend te maken met het werk van de vereniging. Dit doen ze met het KNMV-Starterspakket.

In het KNMV-Starterspakket zitten een theorieboek en online lesmateriaal voor het theorie-examen. Verder zit het boordevol met goodies en waardebonnen van diverse partners én een KNMV-lidmaatschap. Zo kunnen aspirant-motorrijders, direct nadat zij hun rijbewijs hebben gehaald, met een gerust gevoel op pad. Meer tijd om je te focussen op je eerste kilometers zonder rijinstructeur achter je.

Meer info
Adres - MotoPort Leeuwarden

Bezoek ons:

Jupiterweg 19
8938 AD Leeuwarden
Tel  058 - 28 00 100
NL001396184B88

E-mail: info@motoportleeuwarden.nl

Openingstijden - MotoPort Leeuwarden

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 20.00u *
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

* Van oktober tot maart geen koopavond.

dealerschappen 2023

Dealerschappen:

MotoPort Leeuwarden is officieel dealer van Suzuki & Honda. Andere merken zoals Kawasaki en Yamaha kunnen ook geleverd worden. Staat je motor, nieuw of gebruikt, er even niet bij? Wij kunnen door onze jarenlange ervaring en contacten in binnen- én buitenland eigenlijk elke gewenste motor vinden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden.

Bij onze kledingshop kun je terecht voor een motor outfit van Difi, Dane, Booster, Macna, IXS, Bull-it, Daytona, Forma, Alpinestars, GMS, Eleveit, Stylmartin, Falco, PMJ en Rusty Stitches.

Onze World of Helmets bestaat uit de volgende merken: SHOEI, Nolan, HJC, Roof, Bayard, Caberg, SMK,Schuberth en Scorpion.