monteur

Fulltime motorfiets technicus m/v gezocht

Ben jij een service gerichte, positieve en enthousiaste motorfiets technicus die op zoek is naar een baan binnen een gezellig bedrijf waar je op waarde geschat wordt en waar je mee kunt denken en praten over de dagelijkse operatie? Dan ben jij op zoek naar ons en zijn wij op zoek naar jou!
Solliciteer nu!
winterbeurtadri

TOPSERVICE VOOR JOU EN JE MOTOR!

MotoPort Winterbeurt

Wat is er nu mooier als je de luxe hebt om je motor te laten ophalen en na een grote winterbeurt, gewassen en gepoetst weer terug te laten brengen ? Elke motor kan zo’n winterbeurt wel gebruiken! En… behalve de grote winterbeurt is alles gratis! Ophalen, wassen, poetsen en terugbrengen!
Afspraak Winterbeurt

"Motorliefhebbers in hart en nieren"

In het uiterste puntje van Zuid-Holland ligt Rockanje, waar de gebroeders Zuijderwijk de scepter zwaaien over hun eigen MotoPort vestiging. Een motorbedrijf waar motorrijders uit de verre omgeving op af komen. Dat komt onder andere door de enorme keuze die MotoPort Rockanje biedt. De showroom biedt een ruim aanbod nieuwe motoren van Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, KTM, Piaggio, Vespa, Aprilia, Peugeot, Gilera waarvan MotoPort Rockanje het dealerschap heeft. Daarnaast vind je er een grote collectie gebruikte motoren, van alle soorten en maten. En natuurlijk mag ook de kledingafdeling er zijn. Die shop is ruim opgezet, zodat het assortiment van de exclusieve MotoPort merken, DANE, DIFI en BAYARD op een goede manier gepresenteerd kunnen worden. Maar dat is niet de enige reden om naar Rockanje te komen. De echte, gezellige motorsfeer en de uitstekende service geven vaak de doorslag. we zijn motorliefhebbers, die met motorliefhebbers omgaan, aldus het Team van MotoPort Rockanje.

Adres MotoPort Rockanje

Bezoek ons:

Moolhoek 6
3235 XK ROCKANJE
Tel. 0181-402455
NL009815089B01

Contact

Openingstijden - MotoPort Rockanje

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30u - 17.30u
Woensdag 08.30u - 17.30u
Donderdag 08.30u - 17.30u
Vrijdag

08.30u - 17.30u

Zaterdag 08.30u - 16.30u
Dealerschappen - MotoPort Rockanje

Dealerschappen:

MotoPort Rockanje is officeel dealer van Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, Husqvarna, KTM en de scootermerken Piaggio, Vespa & Aprilia.

Graag-tot-ziens-bij-MotoPort-Rockanje

Enorme keuze

Op de begane grond vind je bij MotoPort Rockanje naast de werkplaats ook een ruim ingerichte showroom, die plaats biedt aan de nieuwe motoren van alle dealerschappen, waaronder ook KTM en Husqvarna. Daarnaast vind je er een grote collectie gebruikte motoren, van alle soorten en maten. Zelfs crossers vind je in Rockanje! Zoek je een nieuwe outfit, dan moet je de trap op naar de kledingafdeling, waar je niet alleen het assortiment van de exclusieve MotoPort merken DANE en DIFI vindt, maar ook een gigantische keuze in helmen in “The World of Helmets”. Dat je daarbij op vakkundig advies mag rekenen is vanzelfsprekend.