Winkelen zonder afspraak

Winkel veilig bij MotoPort

Corona maatregelen

Beste klanten,

Bekijk hier de aanpassingen in de bedrijfsvoering van MotoPort in verband met de coronamaatregelen;

  • Vanaf zaterdag 15 januari is een bezoek aan MotoPort weer mogelijk met in acht neming van de geldende  maatregelen
  • Draag een mondkapje, houd 1,5 afstand en we laten een maximum aantal personen binnen volgens de regels
  • De winkels sluiten om 17.00 uur
  • De werkplaatsen zijn open volgens de normale openingstijden. Indien gewenst kan in overleg een motor thuis opgehaald worden en nadien weer thuis afgeleverd worden
  • Alle vestigingen zijn telefonisch en per mail bereikbaar gedurende de normale openingstijden
We zien je weer graag weer in onze winkels.

Schuberth C5

Binnenkort bij ons in de winkel

Alpinestars-logo-8811BB17F3-seeklogo.com

Binnenkort bij ons verkrijgbaar

Shoei Personal Fitting

Iedereen wil toch een goede helm....

en de beste helm is natuurlijk een helm op maat......

Dat kan met Shoei Personal Fitting bij MotoPort Wormerveer.

Het Shoei Personal Fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij dit systeem staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit. Vervolgens gaat de gediplomeerde Shoei Fitting Specialist aan de slag met de binnenvoering van je helm. Door middel van losse onderdelen kan de binnenvoering zo aangepast worden aan de vorm van je hoofd. Zo wordt je helm helemaal naar wens aangepast.

Shoei Personal Fitting is mogelijk op praktisch alle recente modellen uit de producten-lijn van Shoei. Zowel nieuwe als reeds gebruikte helmen zijn op maat aanpasbaar. Deze aanpassingen worden altijd uitgevoerd door een Shoei gediplomeerde Specialist.

Shoei Personal Fitting kost normaal gesproken € 60,-  bij aankoop van je helm bij MotoPort Wormerveer betaal je slechts € 30,- . (niet geldig op Shoei helmen in de aanbieding)

 

meld je aan

Motoport Wormerveer

Welkom bij de KTM, Honda, BMW, Piaggio en Vespa Dealer voor Noord-Holland Zaanstreek

In de Zaanstreek vlakbij Amsterdam en Alkmaar ligt Wormerveer, waar je een van Nederlands grootste en best gesorteerde motorzaken vindt: MotoPort Wormerveer. Een bedrijf met een lange historie, dat is uitgegroeid tot grote regionale speler op de motormarkt. Vaste klanten in de regio Wormerveer (Gemeente Zaanstad) praten nog steeds over Minus de Vries Motoren, die begin jaren ’70 vanuit zijn hobby een motorzaak begon. Inmiddels combineert zoon Simon de Vries de traditionele waarden van zijn vader met de moderne trends en technologie van nu.

team foto 1-6-2021

Een strakke organisatie

Motoport Wormerveer heeft een breed assortiment kleding van o.a. de merken DIFI, DANE, RE'VIT, BULL-IT, PMJ  GMS en FORMA. En tevens een enorm helmen assortiment bestaande uit de volgende merken SHOEI, SCHUBERTH, NOLAN, HJC, BAYARD, SCORPION en ROOF. Daarnaast kun je er terecht voor onderdelen, verzekeringen, financieringen en natuurlijk voor motorfietsen. MotoPort Wormerveer is dealer van HONDA, KTM, HUSQVARNA, PIAGGIO en VESPA.  en beschikt zo altijd over een zeer breed gamma nieuwe en gebruikte motoren. Daarnaast beschikt MotoPort Wormerveer over een modern uitgeruste werkplaats met vakbekwame monteurs, die door permanente scholing helemaal op de hoogte zijn van de laatste technieken. “Goed geschoolde monteurs en een strakke organisatie zorgen voor kwaliteit en houden de kosten voor de klant binnen de perken”, aldus Simon de vries van MotoPort Wormerveer.

Adres MotoPort Wormerveer

Bezoek ons:

Industrieweg 18
1521 ND WORMERVEER
Tel. 075-6421392
NL814786704B01
E-mail

Opeingstijden-MotoPort-Wormerveer

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 17.00u
Woensdag 09.00u - 17.00u
Donderdag 09.00u - 17.00u
Vrijdag 09.00u - 17.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

Dealerschappen:

MotoPort Wormerveer is officieël dealer van Honda, KTM, Husqvarna en (motor-)scootermerken Piaggio & Vespa.

Ook voor de nieuwe modellen van BMW, Yamaha, Kawasaki en Suzuki bent u bij ons aan het juiste adres!

Three New Honda Adventure Models for 2021