Beste klant,

De Lockdown heeft ook impact op de vestigingen van MotoPort. Wij proberen onze service ondanks de beperkingen op niveau te houden. Voor vragen zijn we telefonisch en per email te bereiken.

Werkplaats:
De werkplaats is gelukkig open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice.

Showroom:
De showroom is helaas gesloten. Motorfietsen kunnen in overleg afgeleverd worden. Heb je vragen over een motor of wil je een proefrit op locatie maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen snel naar je reageren.

Kledingshop
De kledingshop is tot nader order gesloten. Wel kun je producten via de webshop bestellen en thuis, bij ons in de winkel of een PostNL locatie in Nederland laten bezorgen / afhalen. Met meer dan 20.000 artikelen kunnen we bijna álle motoren voorzien van onderdelen, accessoires en andere benodigdheden. Dit geldt ook voor helmen en motorkleding. In verband met Corona hebben we de retourtermijn verlengd naar 100 dagen.

MotoPort Wormerveer

“Kwaliteit en service voor onze klanten”

Vlakbij Amsterdam en Alkmaar ligt Wormerveer, waar je een van Nederlands grootste en best gesorteerde motorzaken vindt. Een bedrijf met een lange historie, dat is uitgegroeid tot grote regionale speler op de motormarkt. Vaste klanten in de regio Wormer praten nog steeds over Minus de Vries Motoren, die begin jaren ’70 vanuit zijn hobby een motorzaak begon. Inmiddels combineert zoon Simon de Vries de traditionele waarden van zijn vader met de moderne trends en technologie.

Team-MotoPort-Wormerveer

Een strakke organisatie

MotoPort Wormerveer heeft een breed assortiment accessoires, helmen en kleding van o.a. de merken DIFI, DANE en KTM. Daarnaast kun je er terecht voor verzekeringen, financieringen en natuurlijk voor motorfietsen. MotoPort Wormerveer heeft diverse dealerschappen en beschikt zo altijd over een zeer breed gamma nieuwe en gebruikte motoren. Daarnaast beschikt MotoPort Wormerveer over een modern uitgeruste werkplaats met vakbekwame monteurs, die door permanente scholing helemaal op de hoogte zijn van de laatste technieken. “Goed geschoolde monteurs en een strakke organisatie zorgen voor kwaliteit en houden de kosten voor de klant binnen de perken”, aldus Simon de vries van MotoPort Wormerveer.

Adres MotoPort Wormerveer

Bezoek ons:

Industrieweg 18
1521 ND WORMERVEER
Tel. 075-6421392
NL814786704B01
E-mail

Opeingstijden-MotoPort-Wormerveer

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
  19.00u - 21.00u*
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

*April t/m September

Dealerschappen MotoPort Wormerveer

Dealerschappen:

MotoPort Wormerveer isofficieel dealer KTM, Husqvarna en (motor)scootermerken Piaggio & Vespa.