65734-Click & Collect - MotoPort

Kom je bestelling afhalen

Click & Collect

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen in de winkel of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet gevonden?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, vul dan dit formulier in en geef aan waar je naar op zoek bent. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren over de beschikbaarheid. Je kunt hier natuurlijk ook voor bellen. We zorgen er dan voor dat we je snel helpen en je informeren of je het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.

Beste klant,

De Lockdown heeft ook impact op de vestigingen van MotoPort. Wij proberen onze service ondanks de beperkingen op niveau te houden. Voor vragen zijn we telefonisch en per email te bereiken.

Werkplaats:
De werkplaats is gelukkig open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice.

Showroom:
De showroom is helaas gesloten. Motorfietsen kunnen in overleg afgeleverd worden. Heb je vragen over een motor of wil je een proefrit op locatie maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen snel naar je reageren.

Kledingshop
Vanaf dinsdag 2 Maart is het mogelijk om via een afspraak bij ons te komen winkelen in een tijdslot. U kunt ons bereiken op nummer 075-6421392 of via de mail: kleding@motoportwormerveer.nl  dan plannen we graag een pas-afspraak met u in onze agenda. Ook kun je producten via de webshop bestellen en thuis, bij ons in de winkel of een PostNL locatie, in Nederland laten bezorgen / afhalen. Met meer dan 20.000 artikelen kunnen we bijna álle motoren voorzien van onderdelen, accessoires en andere benodigdheden. Dit geldt ook voor helmen en motorkleding. In verband met Corona hebben we de retourtermijn verlengd naar 100 dagen.

MotoPort Wormerveer

“Kwaliteit en service voor onze klanten”

Vlakbij Amsterdam en Alkmaar ligt Wormerveer, waar je een van Nederlands grootste en best gesorteerde motorzaken vindt. Een bedrijf met een lange historie, dat is uitgegroeid tot grote regionale speler op de motormarkt. Vaste klanten in de regio Wormer praten nog steeds over Minus de Vries Motoren, die begin jaren ’70 vanuit zijn hobby een motorzaak begon. Inmiddels combineert zoon Simon de Vries de traditionele waarden van zijn vader met de moderne trends en technologie.

Team-MotoPort-Wormerveer

Een strakke organisatie

Motoport Wormerveer heeft een breed assortiment helmen, kleding en accesoires van o.a. de merken DIFI, DANE, RE'VIT, SHOEI, SCHUBERTH . Daarnaast kun je er terecht voor verzekeringen, financieringen en natuurlijk voor motorfietsen.We zijn dealer van HONDA, KTMHUSQVARNA, PIAGGIO en VESPA. MotoPort Wormerveer heeft diverse dealerschappen en beschikt zo altijd over een zeer breed gamma nieuwe en gebruikte motoren. Daarnaast beschikt MotoPort Wormerveer over een modern uitgeruste werkplaats met vakbekwame monteurs, die door permanente scholing helemaal op de hoogte zijn van de laatste technieken. “Goed geschoolde monteurs en een strakke organisatie zorgen voor kwaliteit en houden de kosten voor de klant binnen de perken”, aldus Simon de vries van MotoPort Wormerveer.

Adres MotoPort Wormerveer

Bezoek ons:

Industrieweg 18
1521 ND WORMERVEER
Tel. 075-6421392
NL814786704B01
E-mail

Opeingstijden-MotoPort-Wormerveer

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
  19.00u - 21.00u*
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

*April t/m September

Dealerschappen-MotoPort-Wormerveer

Dealerschappen:

MotoPort Wormerveer is officieël dealer van Honda, KTM, Husqvarna en (motor-)scootermerken Piaggio & Vespa.

Ook voor de nieuwe modellen van BMW, Yamaha, Kawasaki en Suzuki bent u bij ons aan het juiste adres!

Introducing the 2021 KTM 890 DUKE, meet THE SCALPEL | KTM

Rev'it Sand 4 Enduro outfit

"omdat je voor elk weer voorbereid wilt zijn"