Cardo-Communicatiesysteem-Spirit-new

Cardo Spirit communicatiesysteem

Een ideale keuze voor rijders die op zoek zijn naar een eenvoudig Bluetooth communicatiesysteem. Twee kanalen om verbinding te maken met meerdere aparaten.

Meer info / bestellen
Cardo-Communicatiesysteem-Spirit-HD-new

Cardo Spirit HD communicatiesysteem

De Cardo SPIRIT HD is het onverslaanbare apparaat, met alles wat een motorrijder mag verwachten van een betaalbare Bluetooth communicatiesysteem.

Meer info / bestellen
Cardo-Communicatiesysteem-Freecom-2X-new

Cardo Freecom 2X Communicatiesysteem

Met functies zoals Live Intercom en auto-reconnect Bluetooth verbinding voor twee rijders met uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Meer info / bestellen
Cardo-Communicatiesysteem-Freecom-4X-new

Cardo Freecom 4X communicatiesysteem.

Alles wat je ooit wilde van een hoogwaardige communicatiesysteem. Met o.a. geluid van JBL, live intercom voor maximaal 4 rijders en spraakbediening

Meer info / bestellen
Communicatiesysteem-Cardo,-Packtalk-Edge-new

Cardo Packtalk Edge communicatiesysteem

Het meest geavanceerde communicatiesysteem ter wereld. Een ongekend kristalhelder geluid en een gemakkelijke, bliksemsnelle koppeling voor een groep van maximaal 15 rijders.

Meer info / bestellen
Cardo,-Packtalk-Bold-JBL

Cardo Packtalk Bold JBL communicatiesysteem

Na de succesvolle introductie van de Packtalk introduceert Cardo nu de Packtalk Bold JBL! De buitenzijde is nagenoeg hetzelfde gebleven beschikt nu over extra leuke en handige features!

Meer info / bestellen
Cardo,-Packtalk-Slim-JBL-Duo

Cardo Packtalk Slim JBL communicatiesysteem

Dankzij het ultra compacte design heb je minder last van windgeruis in de helm en kun je met maximaal 15 rijders communiceren over een afstand van 6.5 kilometer!

Meer info / bestellen