Crosshelmen

De crosshelm van vroeger was uitgesproken maar saai. Tegenwoordig worden door de diversiteit in kleuren en graphips de helmen steeds modieuzer. Je kan de helm geheel afstemmen aan je motor, waardoor je nog meer een wordt met de motor.

De cross helmen zijn speciaal ontwikkeld voor het ruige werk. Door een lage kinbak krijgt de rijder meer vrijheid om te ademen. Tevens zit er in dit kinstuk extra ventilatie waardoor de transpiratie in het gezicht wordt verminderd. Door het gebruik van een zonneklep, officieel ‘peak-klep’ genoemd, zal het de modder, stof en ander vuiligheid van je voorganger afgeschermd. Maar natuurlijk biedt het ook bescherming tegen directe zonnestralen. Ook hebben de crosshelmen een extra breed gezichtsveld waardoor je met een crossbril goed uit de voeten kan. Hierdoor krijgt de rijder direct alles mee van de omgeving.

Door het gebruik van de nieuwste technologie zijn crosshelmen gemaakt van het lichtste gewicht materiaal wat ook supersterk is. Geen klap te zwaar, geen pad te ruig voor jouw cross helm. He avontuur ligt voor je.

Go for it!