Op avontuur met Moto M•Zine

Reisverhalen

In Moto M•Zine komen mensen aan het woord die van hun hobby een levensdoel maken: reizen met de motor. Ze komen op de meest unieke plekken en maken de wildste avonturen mee. Volg deze mensen op hun reis naar avontuur.

Paul van Hooff - MotoPort.nl

Paul van Hooff

Paul van Hooff is journalist en schrijver. In het verleden schreef hij artikelen en reportages voor o.a. MotoPort, Humo, Nieuwe Revu en het AD.

Lees hier zijn (laatste) coloms.
Benno Graas - MotoPort

De motorreizen van Benno Graas

Benno Graas is fervent motorrijder en schreef diverse boeken over zijn avontuurlijke motorreizen over de wereld samen met zijn vrouw Thecla. Naast ‘Dwaalgasten van de Amoer’ verschenen onder andere ‘De ontmaskering van Timboektoe’, ‘Poreus staal’ en ‘Het aarden Beest’.

Lees hier een stukje uit "Dwaalgasten van de Amoer"
Martin Hogeboom - Reisverhalen - MotoPort.nl

Op avontuur met fotograaf Martin Hogeboom

Martin Hogeboom is een ware avonturier. Hij geniet van de vrijheid, zowel in zijn beroep als bij het motorrijden. Twee passies die zich heel goed laten combineren.

Lees hier zijn verhaal
Oskar Verkamman - Man aan de overkant cover

Oskar Verkamman

OSKAR VERKAMMAN is naast ondernemer en executive search/managing director bij Inspired-Search, ook een solo motorreiziger die verschillende lange-afstand-reizen heeft gemaakt. Van zijn hand verschenen twee boeken over zijn avontuurlijke reizen; ‘De man aan de overkant’ en ‘Onbekend Zand.’

Lees hier zijn gepubliceerde verhalen in M•Zine
Ferry & Gulcin - MotoPort

Ferry & Gulcin

Samen met zijn partner Gulcin Sogut reist Ferry Schouten de hele wereld over om per motor de mooiste plekken te ontdekken. Zo reed het koppel eerder maar liefst 50.000 kilometer dwars door Afrika. Ditmaal doorkruisen ze een compleet ander continent: Noord-Amerika. Een nieuw avontuur, een nieuw continent en een nieuwe tijd!

Lees hier over hun laatste avonturen
Reisverhaal-Samen-naar-de-Noordkaap-MotoPort

Eindeloze avonturen van vader en zoon

Samen naar de Noordkaap

Bert van Es en zijn zoon Roderick gaan vaak samen met de motor op pad. En dan niet voor een rondje rond de kerk, maar voor avontuurlijke toertochten. Vorig jaar hebben ze samen een memorabele reis gemaakt naar de Noordkaap.

Lees meer

Father & Son RTW | Sergio & Kyr

Iron Butt Rider

Wat is nu leuker dan de wereld verkennen met je favoriete vervoersmiddel en je favoriete persoon? Dat is wat Iron Butt rider vader-zoon duo, Sergio en Kyr uit Portugal ook dachten: 100.000km, 5 continenten & 60 landen.

Benieuwd naar hun avonturen? Volg hun reis via instaram @theironbuttrider of check hun Youtube kanaal: youtube.com/@TheIronButtRider

Tijdens hun reis, dragen beide heren een Dane Drakar broek en jas in combinatie met Dane Summer onderkleding, en Magnus en Samso handschoenen.