Op avontuur met Moto M•Zine

Reisverhalen

In Moto M•Zine komen mensen aan het woord die van hun hobby een levensdoel maken: reizen met de motor. Ze komen op de meest unieke plekken en maken de wildste avonturen mee. Volg deze mensen op hun reis naar avontuur.

Paul van Hooff - MotoPort.nl

Paul van Hooff

Paul van Hooff is journalist en schrijver. In het verleden schreef hij artikelen en reportages voor o.a. MotoPort, Humo, Nieuwe Revu en het AD.

Lees hier zijn (laatste) coloms.
Martin Hogeboom - Reisverhalen - MotoPort.nl

Op avontuur met fotograaf Martin Hogeboom

Martin Hogeboom is een ware avonturier. Hij geniet van de vrijheid, zowel in zijn beroep als bij het motorrijden. Twee passies die zich heel goed laten combineren.

Lees hier zijn verhaal
Oskar Verkamman - Man aan de overkant cover

Oskar Verkamman

De man aan de overkant

Vlak voor de coronaperiode trok Oskar Verkamman met zijn motor solo door Centraal-Azië. Hij schreef zijn verhaal op in het boek 'De man aan de overkant'.

Een voorproefje lees je hier vast
Ferry & Gulcin - MotoPort

Ferry & Gulcin

Samen met zijn partner Gulcin Sogut reist Ferry Schouten de hele wereld over om per motor de mooiste plekken te ontdekken. Zo reed het koppel eerder maar liefst 50.000 kilometer dwars door Afrika. Ditmaal doorkruisen ze een compleet ander continent: Noord-Amerika. Een nieuw avontuur, een nieuw continent en een nieuwe tijd!

Lees hier over hun laatste avonturen