Momenteel hebben wij geen verhuur motoren.

Huren zo gek nog niet!

Op dit moment geen motor maar wel je rijbewijs? De motor van je dromen wat langer proberen dan tijdens een normale proefrit? Dan is huren zeker een uitkomst! Bij MotoPort Leek kun je een motor huren voor een dag, een weekend, een midweek of een week. Heb je zelf geen goede helm of motorkleding, dan is het mogelijk deze tegen een lage prijs bij te huren. Bekijk hier onder de huur mogelijkheden:

VOORWAARDE HUREN VAN EEN MOTOR: De motor dient 's avonds gestalt te staan in een afgesloten ruimte en op slot staan dmv het bijgeleverde slot. Is dit niet het geval is het huren van een motor helaas niet mogelijk.

Algemene voorwaarden

Huurperiode

De minimale huurperiode is een huurdag. Een dag is van s'morgens 9.00 uur tot de volgende morgen 9.00 uur. Dagverhuur is alleen mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag. Een weekend is zaterdagmorgen 9.00 uur tot dinsdagmorgen 9.00 uur (ophaHuren zo gek nog nietlen vrijdagavond is in overleg mogelijk). Een midweek is van dinsdagmorgen 9.00 uur tot vrijdagmiddag 17.00 uur. Een week is 7 dagen aaneengesloten. Afhalen en brengen in overleg! Indien de gewenste motorfiets door defecten niet ter beschikking is voor verhuur, is de verhuurder vrij een vervangende motor aan te bieden. Naast de motor kunt u tevens een motorhelm (€ 9,-), een motorjas (€ 7,-) een motorbroek (€7,-), een paar handschoenen (€ 6,-) huren. Dit is per keer. Een slot is gratis.

Huurder/Bestuurder

De huurder / bestuurder dient minimaal 18 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn. Alleen de in de huurovereenkomst genoemde huurder is gerechtigd de motorfiets te besturen. Voor categorie C en D is minimaal 2 jaar rijbewijs vereist.

Afhalen

Bij het afhalen dient de borg te zijn voldaan. Dubbele legitimatie (rijbewijs + paspoort) is verplicht bij het afhalen. Alle motoren zijn voorzien van een goed slot. De motorfietsen worden met een volle tank benzine afgeleverd en kunnen uitsluitend tijdens de openingstijden worden opgehaald en teruggebracht. (met volle tank)

Terugbrengen

De motor dient afgetankt te worden teruggebracht. U dient de motor uiterlijk op de hiervoor aangegeven tijden terug te brengen, want u vindt het toch ook vervelend als u op uw motor moet wachten.

Reservering

Het verdient aanbeveling om op tijd te reserveren, zeker voor weekeinden en feestdagen. Reserveren is alleen mogelijk wanneer een bedrag van € 25,- wordt voldaan. Betaling contant, pinnen of vooraf per bank. Dit wordt automatisch verrekend met het eindbedrag.

Verzekering en borg

Alle motoren zijn WA+Casco (All Risk) verzekerd

Categorie Borg Eigen risico
A € 250,- € 500,-
B € 250,- € 750,-
C € 250,- € 1000,-
D € 250,- € 1250,-

Het eigen risico wordt tevens in rekening gebracht bij schade, vermissing of diefstal. Kleding wordt volledig doorberekend. Het eigen risico is niet afkoopbaar. Lekke banden zijn voor rekening en risico van de huurder. De borg is te voldoen met de pin of contant.

Tarieven

Categorie Dag Weekend Midweek Week
A € 49,- € 109,- € 169,- € 229,-
B € 59,- € 129,- € 189,- € 269,-
C € 69,- € 149,- € 209,- € 319,-
D € 79,- € 169,- € 229,- € 369,-

 

Vrije kilometers categorie A, B, C, D

Dag 100 km
Weekend 250 km
Midweek 350 km
Week 550 km

Meer kilometers € 0,15 per kilometer

Service en hulpverlening

Op verhuur van motorfietsen zijn de standaardbepalingen verhuur van de Bovag van toepassing. Deze zijn ter inzage beschikbaar. De motorfietsen verkeren in prima staat, zijn uiterst betrouwbaar en representatief. Bij gebruik in het buitenland dien je, volgens de BOVAG verhuurbepalingen, in het bezit te zijn van de internationale reis- en kredietbrief van de ANWB.

Hieronder kun je on-line reserveren. Vul de datum van de gewenste huurperiode in, en je ziet direct welke motoren er beschikbaar zijn.

Zie je hieronder geen reserveermodule, klik dan hier.