Difi Kyalami

Na de introductie van motorjassen Kyalami Air en Kyalami Aerotex® eerder dit jaar, komt Difi nu met een aanvulling in deze serie: de leren Kyalami voor de sportieve rijder, bestaande uit een jas én een broek.

Difi Kyalami motorjas

Voor de sportieve motorrijders

De schouders van de Kyalami motorjas zijn voorzien van hardshell caps en reflecterende strepen voor een net wat stoerdere sporty look. Inzetten van stretchmateriaal zorgen voor meer comfort en samen met de zoomwijdte verstelmogelijkheid, voor een betere pasvorm. Door middel van geperforeerd leer aan de voor- en achterkant en ventilatieritsen aan de voorkant kun je het lekker door laten waaien wanneer je met hoge snelheid over het asfalt racet.

Maak je motorpak compleet met de bijpassende Difi Kyalami leren motorbroek. De sportieve broek bevat veel stretch waardoor hij nog lekkerder zit en deze is door de korte en lange verbindingsrits naadloos te verbinden met de Kyalami motorjas. Uitgerust met knieprotectie en standaard kneesliders voel jij je 100% veilig en kan jij zorgeloos doen wat jij leuk vindt: motorrijden!