Indian SCOUT BOBBER

Op dit model ontvang je €800,- aan gratis accessoires.

De Scout Bobber is de moderne interpretatie van de iconische bobber-stijl. Gestript, scherpe styling en ongepolijste power!

Wij leveren deze motorfiets rijklaar, inclusief tenaamstelling, volle tank en 24 maanden fabrieksgarantie.

Motoport Hengelo, jouw motorfiets dealer voor Twente en omstreken. Kom eens langs in onze mooie en zeer complete shop. Echt alles voor de motor en scooterrijder;. De koffie staat klaar ;-)

Laat voor een voordelige motorverzekering een vrijblijvende offerte maken. Liever een kleiner bedrag per maand betalen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk de garantie op nieuwe en gebruikte motoren te verlengen. Altijd minimaal 70 gebruikte motoren bij ons op voorraad.

In de World of Helmets vind je altijd minimaal 500 verschillende helmen voor de motor en ook voor de bromscooter. De kledingshop is de grootste in heel Twente en biedt voor iedereen een enorme keuze in Gore-tex, leer en textiel voor dames, heren en kinderen.

Wanneer u voor deze motor een MotoPort No-risk verzekering met WA-beperkt Casco of All-risk dekking afsluit, ontvangt u:
- GRATIS pechservice inclusief eigen woonplaats.
- Hoge instapkorting
- Tot 80% no-claimkorting
- Geen alarmverplichting!
- 3 jaar aanschaf- of taxatiewaardevergoeding mogelijk. Geen afschrijving!
- Accessoires tot 1.500,- euro gratis meeverzekerd
- Schade aan helm en kleding tot 1.500,- euro per opzittende gratis meeverzekerd.

Tot ziens bij MotoPort Hengelo!
Tellerstand
0
Bouwjaar
2023

Alle details van deze Indian

Carrosserie Chopper
Tellerstand 0
Btw Marge B
Bouwjaar 2023
Vestiging Hengelo
Conditie Nieuw
Rijbewijs type A
Model SCOUT BOBBER

Let op! Geld lenen kost geld.

Dit niet doorlopend kredietaanbod van MotoPort wordt gedaan door Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij je verkoper naar de voorwaarden en standaard informatieblad. Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland en jouw MotoPort dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Prijs

18.790,-

Financieren v.a.