handenapp

nooit meer koude handen

Dane Vinter Evo

Iedereen die op echt koude dagen met de motor reist, mag niet zonder het comfort van verwarmde, waterdichte GORE-TEX-winterhandschoenen. De verwarmingsspiralen over de vijf vingers, met verhoogd verwarmingsvermogen op de duim, en de verwarmde bovenhand maken van de wintertoer een bijzondere ervaring zonder koude handen.

Het Gore-Tex membraan zorgt dat de Vinter Evo winddicht, waterdicht en ademend is en met de Gore Grip+ technologie is het membraan gelamineerd aan de buitenstof. Tussen deze laag zit het geïntegreerde verwarmingssysteem met 4 verschillende verwarmingsniveaus. Je kan de handschoenen aansluiten op een los verkrijgbare accuset maar ook op de motoraccu. Verder heeft de Dane Vinter Evo speciale inzetstukken op de duim en wijsvinger zodat je de navigatie of je smartphone gemakkelijk kan blijven bedienen.

De flexibele knokkelbescherming bekleed met SuperFabric en leer zorgen voor een hoogwaardige afwerking van deze motorhandschoen. De reflexbies op de handrug zorgt voor de attentiewaarde in het verkeer en met de vizierwisser op de wijsvinger zorg jij dat jouw vizier weer druppelvrij wordt in een regenbui. De instelbare manchet is dubbel ingezet voor een betere afdichting tegen de elementen en de instelbare polsband zorgt voor extra veiligheid.

Let op! Geleverd zonder batterij-pakket of kabels voor naar de motoraccu. Afhankelijk van jouw warmte-wens kies je voor 12V, of je sluit de handschoenen rechtstreeks op je accu aan.
(* Tot wel 9 uur warmte)
Voor gemakkelijke bediening is er een speciale app voor op je telefoon.
Onze kledingshop verkoopster geven je graag meer informatie.