MotoDrive-Eifel-lezersreis_01

VLAKBIJ DE NÜRBURGRING

In dit motorparadijs hebben we een aantal schitterende routes voor je uitgezet, die je naar de Vulkaan Eifel en de oude Nürburgring leiden. Op het oude racecircuit kan je een ronde maken voor € 30,- Wees er wel op bedacht dat je niet de enige zult zijn en dat er tussen de ‘racers’ veel onervaren automobilisten en motorrijders rond zullen rijden. De aanrijroute start bij de grensovergang naar Duitsland op de A76 bij Heerlen/Bocholtz. Het eerste gedeelte rijd je over de snelweg A4 en A44 om vervolgens de snelweg te verlaten onder Aachen. De bochten blijven elkaar opvolgen en de omgeving is compleet veranderd naar een bergachtig landschap met prachtige uitzichten. De B, L en K wegen wisselen elkaar af. Je rijdt over eenprachtige K weg met 12% helling door het weidse Duitse landschap.

DAGROUTES

De dagroutes zijn zo uitgezet dat we je de mooiste, kleinste wegen van de Eifel laten zien. Beide dagroutes zijn er in een korte en lange variant en komen zelfs tot in Luxemburg. Je kunt per dag kiezen tussen de korte (220 km) of de lange (300 km).Uiteraard is er reisbegeleiding van Horizon Motor Reizen aanwezig mocht je met pech komen te staan.

MotoDrive-Eifel-lezersreis_02

HOTEL

Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast motorrijder. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. ‘s Avonds kun je aanschuiven voor
een 3-gangendiner.

De laatste dag rij je via een toeristische route, onder andere door de Hoge Venen en het Limburgse Mergellandschap, weer naar huis.

Meld je aan!

GEEF JE NU OP VOOR DE LEZERSREIS NAAR DE EIFEL

Je kunt je nu opgeven voor deze MotoDrive lezersreis, maar wees snel want het aantal plaatsen is beperkt.

DATA:

  • Weekend 1: vrijdag 10 - maandag 13 april 2020
  • Weekend 2 - vrijdag 1 mei - maandag 4 mei 2020

INCLUSIEF:

  • 4 dagen stuurplezier zoals beschreven, toeristische aanrijroute (160 km, start bij Aken)
  • 2 mooie dagroutes (220 km of 300 km) toeristische terugrijroute (220 km, tot aan Roermond)
  • 3 hotelovernachtingen incl. 3 x uitgebreid ontbijt
  • 3 x een uitstekend diner
  • Reisbegeleiding en pechservice aanwezigheid
  • Unieke Horizon Motor Reizen gadget

SPECIALE LEZERSPRIJS:

Per persoon
Tweepersoonskamer:
(Op basis van indeling)

€ 289,-

Toeslag tweepersoonskamer
voor alleengebruik

€ 129,-

Toeslag éénpersoonskamer
(Zeer beperkt beschikbaar)

€ 59,-

MEER INFO:

Neem contact op met Horizon Motor Reizen per mail of via +31 (0) 493 32 02 35