DSC_0089

TT CIRCUIT ASSEN

The Cathedral of Speed, beter bekend als het TT circuit Assen, is het decor voor deze gecombineerde circuittraining. Velen zijn je al voorgegaan en velen dromen ervan om hier ook nog eens te mogen rijden. Pak nu je kans en rij zelf een aantal ronden over dit legendarische circuit. Met deze rijvaardigheidstraining kun je je eigen techniek en inzicht verbeteren en alle verworven vaardigheden kun je perfect toepassen bij het rijden op de openbare weg. Kijk- en bochtentechniek komt namelijk overal en altijd van pas.

ELK TYPE MOTOR
Met welk type motor je komt maakt niet uit. Van Custombike tot Tourmotor of Naked, alles is welkom op deze veelzijdige
en intensieve trainingsdag. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en leert de motor beter te begrijpen. Je wordt je meer bewust van je eigen rijgedrag met als resultaat, dat je meer tijd ‘over’ hebt om te anticiperen op het drukke verkeer om je heen.

CRExperience logo2016 facebook

HENNIE LENTINK

Hennie Lentink is al 27 jaar actief in de motorsport en de drijvende kracht achter de organisatie van circuit-rijvaardigheids-
trainingen en het organiseren van races op elk niveau. Niets is hem vreemd. Puttend uit een bron van ervaring en
ondersteund door ervaren instructeurs wil hij zoveel mogelijk rijders kennis laten maken met de leermomenten tijdens het
rijden op het circuit.

PROGRAMMA
De TT Junior Track, waarop de CRExperience combi-training in de morgen verreden wordt, is een zeer bochtig circuit en dit is de perfecte locatie voor deze intensieve training. In de morgen worden 8 sessies op de TT Junior Track gereden en na het aangeboden lunchbuffet in het Paddockrestaurant 2 sessies op het grote TT circuit.
Tijdens de CRExperience geven gerenommeerde instructeurs tips en tricks over anticiperend rijden, balans en kijktechniek en niet te vergeten bochtentechniek.Aspecten waarmee je tijdens het rijden op de openbare weg dagelijks te maken hebt. Je begint de cursus op de TT JuniorTrack,de vele bochten geven je de kans om direct de tips en theorie in de praktijk uit te voeren. Voordeel van de TT JuniorTrack is dat deze zowel linksom als rechtsom gereden kan worden waardoor een groot scala aan bochten getraind kan worden. Tot slot is er in de middag de mogelijkheid om kosteloos je vering af te laten stellen door de experts van HK Suspension.

CRE 19AU5-4055

MELD JE AAN!

Durf jij ook de bank te verruilen voor het circuit? Doe dan mee met MotoPort CRExperience op maandag 20 juli 2020 en meld je aan via de website van CRE.
Deelname kost € 165,- en is inclusief:
• lunchbuffet in het Paddock restaurant
• persoonlijke ongevallenverzekering
• CRExperience deelnamecertificaat.

Schrijf je nu in en maak kans op een Extra Gratis Deelnameticket voor je motorvriend(in) voor meer motorfun en experience. We verloten 2 x een gratis deelnameplaats onder de inschrijvers.