Voor het beste aanbod kom je natuurlijk naar MotoPort Almere

Wij willen jouw motor!

Wie een nieuwe motor koopt, ruilt zijn oude motor doorgaans in. Dat is eenvoudig. Maar soms is inruilen niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat je geen andere motor wilt aanschaffen of omdat je gewoon nog niet weet welke motor je wilt hebben. Toch wil je alvast je handen vrij hebben. Vaak wordt dan geprobeerd om de motor zelf te verkopen via Marktplaats, maar dat kan een lastige klus zijn. Soms worden er rare, lage bedragen geboden en krijg je schimmige figuren aan je deur, die je liever niet proef laat rijden. Ook wordt er nogal wat van je onderhandelingsskills gevraagd om een goede prijs te bedingen. MotoPort Almere biedt je echter nog een prettigere mogelijkheid: verkoop in “consignatie”.

Taxatieformulier
YOUTUBE-ALMERE-2-optimized

Bemiddeling

Bij verkoop in consignatie ”laat je jouw motor door MotoPort Almere verkopen, zonder dat je hem inruilt. Je zou het ook verkoopbemiddeling” kunnen noemen. De motor blijft dus van jou tot deze verkocht is. MotoPort Almere spreekt met jou af voor welk bedrag de motor aangeboden wordt en voor welk bedrag de motor verkocht mag worden. Ook wordt vastgesteld welke vergoeding MotoPort in rekening brengt voor de bemiddeling. Dat wordt netjes op papier vastgelegd. MotoPort zorgt dat de motor technisch in goede staat wordt gebracht en netjes gewassen en gepoetst in de showroom wordt gezet, aangezien we alleen representatieve motoren in ons aanbod willen tonen. Ook zorgt MotoPort er voor dat de motor op MotoPort.nl en tal van andere sites waar MotoPort op adverteert wordt geplaatst, waardoor je bereik enorm vergroot wordt.

Verkoop Consignatie foto

Voordelen

Verkoopbemiddeling heeft diverse voordelen, zowel voor jou als voor de koper. Die kan namelijk proefrijden met de motor, die tijdens zo’n rit via MotoPort all risk is verzekerd. De koper kan gewoon overdag langskomen. De koper weet ook zeker dat de motor technisch te vertrouwen is, want dat is voor MotoPort een absolute voorwaarde om de motor neer te zetten. Ook moet de onderhoudshistorie enigszins bekend zijn. De koper weet dus dat hij geen kat in de zak koopt en kan de motor zelfs voor een aantrekkelijk maandbedrag aanschaffen via een Flexplan-financiering.

Voor jou als verkoper is het voordeel dat je overdag niet thuis hoeft te zijn, dat je geen vreemd volk over de vloer krijgt, je de motor veilig verkoopt en dat je gebruik maakt van de expertise van een professionele verkoper, zodat je ondanks de vergoeding wellicht nog meer voor je motor kunt krijgen dan je zelf had klaargespeeld. Dat noemen we een win-win situatie...

Geen stress

MotoPort Almere kan je ontzorgen bij de verkoop van je motorfiets. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden. Onze professionele adviseurs leggen het je graag uit. De voordelen van het verkopen van je motor via MotoPort

  • Geen risico met proefritten
  • Verkoop via groot MotoPort netwerk
  • Grotere verkoopkans door veel exposure en advertenties op tal van websites
  • Nieuwe koper heeft de mogelijkheid tot garantie, dus hogere verkoopkans
  • Nieuwe koper kan financieren, dus grotere verkoopkans
  • Geen rompslomp met adverteren en onderhandeling
  • Geen vreemden aan de deur
  • Verkoop door professionals

Overweeg je je motor te verkopen en wil je een taxatie? Vul het taxatieformulier in en je krijgt snel een aanbod.