Schermafbeelding 2022-11-08 om 10.21.53

Wij zijn exclusief Suzuki dealer. Bij ons vind je dus alle Suzuki modellen in de showroom. Daarnaast kunnen wij je adviseren over originele Suzuki motoraccessoires en Suzuki onderdelen. 

Wanneer u de aanschaf van een nieuwe Suzuki overweegt, dan ben je bij MotoPort Almere aan het juiste adres!

Schermafbeelding 2022-11-08 om 14.48.24

Suzuki motor kopen?

Suzuki behoort tot een van de grootste motor fabrikanten ter wereld. Alle motoren die bij Suzuki van de band af lopen zijn met zorg samengesteld en zitten boordevol met ervaring. Mede dankzij hun ervaring weet jij zeker dat je op stapt op een kwalitatief sterke motorfiets. We hebben verschillende modellen staan, nieuw en tweedehands. Ons actuele aanbod kun je zien op de website!

Bekijk de motoren

Werkplaats afspraak maken?

Een afspraak met de werkplaats maken voor je Suzuki doe je wanneer jou dat het beste uitkomt. Je kunt direct jouw wensen kenbaar maken. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de werkplaatsafspraak te bevestigen of eventueel bij hinder een nieuwe in te plannen

Maak een afspraak
Suzuki_DL800DERCM3_action_17

Proefrit op een Suzuki motor?

Heb je een mooie motor op het oog en wil je eens een proefrit komen maken? Vanuit onze showroom in Almere ben je in no time op de mooie polderweggetjes. Wil je jouw nieuwe motor komen testen? Neem gerust contact met ons op, dan zorgen we dat hij voor je klaar staat.

Neem contact op