Macna motorkleding

Als gerenommeerd motorkledingmerk is Macna bezig om de wereld te veroveren. Met innovatieve technieken en moderne design, halen ze alles uit de kast om ervoor te zorgen dat jij als motorrijder zo comfortabel en veilig mogelijk de motor op stapt. Motorkleding ontworpen door motorrijders, voor motorrijders.

Door de uitgebreide collectie motorkleding, winter, zomer, off-road of all-season, heb je altijd een ruime keuze. Zo zijn ze bijvoorbeeld een van de eerste motorkleding producenten die een verkoelend vest op de markt bracht, waarmee rijden in de zomer nog comfortabeler is geworden.

De collectie is in te delen in Urban, Touring en Sport, waarbij je dus zeker wel een geschikte outfit kunt vinden.

Macna Haros & Terra

Macna

Haros & Terra

Als mensen bewust voor een 3 lagen jas kiezen doen ze dat zodat ze in meerdere seizoenen / weersomstandigheden met 1 jas in 1 look kunnen doen. 1 paar (bijpassende) handschoenen is dan niet logisch, want je wilt ook handshoenen voor meerdere seizoen en weersomstandigheden. De oplossing: 1 paar waterdicht (Terra) en 1 paar ventilatie (Haros). De Macna collectie heeft jassen met een extra zak op de rug, waar je gemakkelijk het paar wat je niet gebruikt in op kan bergen. Handig als je bijvoorbeeld tijdens een lang weekend gaat toeren in de Eifel.

Macna Fusor motorjack

Fusor motorjas

Een goede combinatie met de Haros en/of Terra handschoenen is de waterdichte, textiele Macna Fusor motorjas voor heren en dames. Naast een standaard versie, is er ook een speciale “Night eye” versie, waarmee je extra goed zichtbaar bent in het donker. Er is de mogelijkheid om een Hot vest te bevestigen aan de binnenkant en een reflectievest te bevestigen aan de buitenkant. De voering kan makkelijk worden uitgenomen en door de meshpanelen kan het lekker doorwaaien. Een doorzichte buidel maakt het mogelijk om optioneel Led Light te plaatsen. Uiteraard zorgt een verbindingsrits voor een waterdichte overgang met een bijpassende motorbroek.