Verwen je motor met een MotoPort Winterbeurt

MotoPort legt je motor in de watten, of je nu rijdt of stalt deze winter

Verwen je motor met een (over)winterbeurt!

Een Winterbeurt is geen overbodige luxe. Je motor heeft het namelijk in de winter zwaarder dan in de zomer. Accu’s hebben het zwaar, benzine verdampt moeilijker en motorolie wordt stroperig. Startproblemen en een stotterend blok liggen op de loer. Wil je problemen als doorrijder tijdens de wintermaanden voorkomen, dan is het verstandig om je motor al voor de winter door MotoPort te laten onderhouden, óók als je maar weinig kilometers maakt.

_L1A2092

Blijf in topconditie!

Ook als je tijdens de hele winter niet rijdt, heeft je motor extra aandacht nodig. Houd je accu juist in de wintermaanden in topconditie met een Optimate Druppellader. MotoPort zorgt tijdens de uitvoering van de Winterbeurt in overleg en indien nodig, voor de aansluiting van een optimate stekker op je motor, zodat het hierna een kwestie van plug and play is om je optimate lader aan te sluiten. Daarnaast is het verstandig om je motor tijdig tegen corrosie te beschermen met corrosiebeschermer van S100.

Na de winter, als iedereen weer wil gaan rijden en tegen eventuele problemen aanloopt, is de kans groot dat er een file staat voor de werkplaatsplanning. Het belangrijkste voordeel is echter dat je motor in topconditie blijft en als de temperatuur gaat stijgen je gelijk de motor kunt starten.

Forte flesjes

Forté Moto Power

Tijdens de Winterbeurt wordt veel aandacht besteed aan de verschillende vloeistoffen, zoals de olie en de remvloeistof. Verder krijgt het brandstofsysteem de nodige aandacht. E10 en sommige superplus benzine bevat bio-ethanol, dat snel veroudert, water aantrekt en verzuurt. Corrosie en verstoppingen zijn het gevolg. Bij de Winterbeurt voegen we daarom Forté Moto Power I en II aan de benzine toe, wat zorgt voor een schoon brandstofsysteem en het stabiliseert de benzine.

Gratis Valet service met privé chauffeurvoor een grote Winterbeurt!

Gratis Valet service met privé chauffeurvoor een grote Winterbeurt!

Niet alleen je motor wordt in de watten gelegd. MotoPort zorgt ook dat je als motorrijder alle aandacht krijgt. Wij gaan graag een stap verder en bieden aan om je motor te komen halen en brengen, op een tijdstip dat jou uitkomt. Bij een
grote Winterbeurt doen we dat zelfs helemaal gratis! Daarnaast wordt je motor bij een grote Winterbeurt gratis gewassen en gepoetst, zodat hij er weer stralend bijstaat als je gaat rijden.

Bij een grote en kleine Winterbeurt kun je er natuurlijk voor kiezen om je motor bij MotoPort te laten overwinteren en pas in het voor jaar weer thuis af te laten leveren zodat je weer op pad kunt en je motor geen onnodige ruimte inneemt of je
geen stalling hebt.

De overwinterbeurt van MotoPort

Met een goed nagekeken motor de winter door

De overwinterbeurt

Bij een grote en kleine Winterbeurt kun je er natuurlijk voor kiezen om je motor bij MotoPort te laten overwinteren en pas in het voor jaar weer thuis af te laten leveren zodat je weer op pad kunt en je motor geen onnodige ruimte inneemt of je
geen stalling hebt.

Door je motor bij MotoPort te stallen bespaar je niet alleen veel ruimte, maar voorkom je ook problemen. MotoPort zorgt ervoor dat je motor de aandacht krijgt die nodig is om in het voorjaar weer probleemloos te starten en te rijden. Zo houden we je accu gezond, door hem de hele winter aan een onderhoudslader te hangen. Moderne accu’s hebben last van zelfontlading. Zelfs al staat de motor stil, dan nog vraagt de elektronica een beetje stroom. En let op; een ontladen accu gaat kapot.

Bereid je ook goed voor op de winter en meld je aan!

Direct aanmelden