Dainese motorkleding - MotoPort Goes

MotoPort Goes

Dainese Motorkleding

Dainese is een welbekend Italiaans motormerk en de leverancier van onder andere leren racepakken, heren en dames motorjassen en broeken, handschoenen, laarzen en helmen.

Dainese

Smart jacket

De Smart jacketkan over en onder elke jas worden gedragen en er is geen connectie met je motorfiets voor nodig. Plus heeft het een prima ventilatie en is makkelijk op te vouwen. Voorzien van de laatste versie D-Air®, het innovatie airbag systeem van Dainese, welke ook gebruikt wordt in de MotoGP™. Het Smart vest scant wat er om je heen gebeurd, 1000x per seconde. Het schild wordt geactiveerd indien nodig, en ook alleen dan, om de motorrijder maximaal te beschermen. Beschikbaar in een dames en heren versie, in 6 verschillende maten.

Een veelzijdig vest, voor elke motorrijder.

XXL Mega Kleding Shop

Shop Dainese bij Motoport Goes

Bekijk onze kledingwinkel in Goes

Dainese

Tonale D-DRY®

Waterdicht tourjas met D-DRY® XT gelamineerde stretch materiaal en uitneembare thermo binnenvoerig, welke je ook apart kunt dragen. De perfecte motorjas voor de echte kilometervreter, voor elk seizoen onder alle omstandigheden. Het innovatieve 20,000 mm D-DRY® XT stretch materiaal is gelamineerd en waterdicht. Een geheel nieuw level van ergonomisch gemak in het zadel,. Een thermo base layer, welke je ook los kunt dragen, zorgt voor extra comfort, zelfs bij koude dagen.

Maak je outfit compleet met de Tonale D-DRY® motorbroek, Cimbra windstopper handschoenen, Pro Speed G3 protectie en D-Core onderkleding. Vekrijgbaar in heren en dames versie.

DAINESE-ENERGYCA-D-WP-SHOES

Dainese

Energyca D-WP

Een sportieve, ubran look schoen met een waterdichte D-WP membraan, ontwikkeld met de Dainese standaard bescherming. Comfortabel en droog op je bestemming aankomen is met deze Energyca D-WP geen probleem. Deze motorschoen staat voor het beste wat Dainese Sport de rijder te bieden heeft. Een gecertificeerd product, met de garantie van een hoog niveau bescherming bij je alledaagse bezigheden, ook naast de motor.

Verkrijgbaar in zwart/antrachiet, zwart/fluor rood en zwart/wit/lava rood.

Dainese-Lifestyle

Dainese

Lifestyle

Waarom zou je alleen maar je favoriete merk op de motor dragen, als je deze ook kunt promoten op bij je vrienden als je niet op de motor zit? Dainese brengt een hele lijn aan vrijetijds kleding in de vorm van T-shirts, hoodies, sweatshirst en vesten. Zeker de moeite waard om eens te komen bekijken in onze kledingshop.

Dainese motorkleding - MotoPort Goes

Meer weten?

De Dainese collectie bevat naast bovenstaande producten ook nog een uitgebreide serie motorbroeken, helmen, complete combi's, regenkleding en handschoenen. Kom eens een kijkje nemen in onze uitgebreide kledingshop.

Persoonlijk advies?

Meld je aan voor Personal Shopping!

Aanmelden Personal Shopping bij MotoPort Goes