Last van zadelpijn na een lange rit, of is je huidige zadel niet mooi genoeg? Kies dan voor een Custom Made zadel van Bagster! 

Het Franse Bagster is met meer dan 30 jaar ervaring de marktleider in motorzadels. Met veel passie produceert Bagster, met 90 medewerkers in Frankrijk, handgemaakte zadels voor alle motoren met als doel het hoogst haalbare in comfort, kwaliteit en design voor de motorrijder te bereiken.  In samenwerking met de Bagster Seat Centers worden de op maat gemaakte zadels in meer dan 30 landen aangeboden en door op de juiste manier te produceren en de beste innovatieve materialen te verwerken worden Bagster zadels zo geproduceerd dat je zonder zadelpijn en met een groot gevoel van vrijheid optimaal kan genieten van het motorrijden

info
Bultex foam; is een schuimsoort die zich perfect aanpast aan alle bewegingen die de motorrijder maakt. Een uitstekende keuze voor een zachte en solide ondersteuning.
Gel toevoeging; kies je er voor om je zadel te laten voorzien van gel dan ga je voor optimaal zitcomfort. Zeer geschikt voor lange ritten.
Verwarming; je kunt er voor kiezen om een Bagster verwarmingssysteem in je zadel te laten bouwen. Deze verwarming is instelbaar in vier standen en na inbouw makkelijk bedienbaar. Let op: eventuele inbouwkosten voor de aansluiting van de verwarming op de motor zijn niet in de prijs van het zadel inbegrepen.
Stoffen; een uitgebreid aanbod van diverse materialen en kleuren is beschikbaar en zijn waterproof en anti-slip. Je kunt ook uit diverse kleuren garen kiezen voor het borduursel.
Beborduurd opschrift; Je kan kiezen om je zadel te laten borduren met een standaard opschrift, of met je eigen specifieke opschrift.
Made to Measure; verlaag of verhoog je zadel met maximaal 2cm

 

Bagster Custom Made

De Bagster Custom made zadels worden opgebouwd vanuit de basis van je eigen zadel. Hierdoor creëert Bagster de mogelijkheid een custom made zadel te bieden voor elk type motorfiets. In de Bagster configurator Kies je zelf de hoogte, lengte, kleur en het materiaal.

Prijs: vanaf € 279,-

 

Bagster Ready Deluxe

De Bagster Ready De Luxe zadels zijn van A tot Z door Bagster geassembleerd. Bagster levert een vervangend zadel. Het is dus niet nodig om je eigen zadel op te sturen. Het ontwerp is gelijk aan de Ready zadels, echter kan je bij dit model je eigen ontwerp maken in de Bagster configurator.

Prijs: vanaf € 319,-

Bagster Ready

De Bagster Ready zadels zijn van A tot Z door Bagster geassembleerd. Bagster levert een vervangend zadel met het Bagster design, echter kunt u de kleur van de biezen en het borduurwerk kiezen. Het is daarbij dus niet nodig uw eigen zadel op te sturen.

Prijs: vanaf € 309,-

rob wolters

Wil je hulp bij het samenstellen van je Bagster zadel? Kom dan langs in onze showroom, dan zal onze Bagster-specialist je adviseren en de mogelijkheden met je doornemen.

Voor jouw handgemaakte Bagster zadel ben je bij MotoPort Hillegom aan het juiste adres!

* Bij bestelling van een Bagster Ready of Ready Deluxe zadel vragen wij een aanbetaling van min. 50%