MotoPort Hippolytushoef

Kleding voor elke motorrijder

Dirk en Eelco wilden al langer een uitgebreide collectie kleding en accessoires. Op het gebied van veiligheid en kledingstijlen zijn er enorme doorbraken geweest. Het zelfde geldt op het gebied van communicatie en navigatie. MotoPort Hippolytushoef en dan met name Simone heeft veel know-how met betrekking tot kleding en weet iedereen exact op maat in een motorpak te passen.
Jeans
Twee decennia geleden was het belangrijkste onderscheid in kleding: leer of textiel. Heel langzaam zijn er allerlei ontwikkelingen in het assortiment geïntroduceerd. Het is begonnen met een enkele verstevigde jeans en inmiddels zijn er ieder seizoen nieuwe modellen, wassingen en niveaus van waterdichtheid en protectie. Bij de verschillende stijlen van motorrijden zijn er nu kledingstijlen ontwikkeld die daar op aansluiten. Van sportief naar casual en van urban tot all-road.
 
Simone: “Kleding is niet voor niets de helft van de outfit. Het is belangrijk dat er op alle plekken de juiste protectie zit, waardoor er bij een val of crash de lichamelijke schade tot een minimum beperkt blijft.”
Dane 2
Hippolytushoef heeft een ruime keuze aan motorkleding voor elk type motorrijder. Wat dacht je van de hippe urban collectie van Difi of het grote aanbod waterdichte Gore-tex kleding van Dane.
 
En niet geheel onbelangrijk, MotoPort Hippolytushoef heeft de optie van Personal Shopping. Simone enthousiast: “Je krijgt dan een persoonlijke assistent die je onder het genot van een bakkie koffie of thee professioneel helpt bij het uitzoeken van de juiste motorkleding. Advies op maat is belangrijk voor ons en we gaan alleen voor het beste resultaat. Daar nemen we graag de tijd voor!”
 
Wil jij graag een personal shopping afspraak? Vul dan dit formulier in of neem telefonisch contact met ons op.