Dealerschap-Motoport-Leek-Motoport-Leek-Kawasaki

Voel de kracht van Innovatie van Kawasaki

Kawasaki

Elke Kawasaki motor is ontworpen met een filosofie die snelheid, kracht, en schoonheid verenigt. Van de sportieve Ninja-serie, bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid, tot de veelzijdige Z-serie die een perfecte balans biedt tussen performance en dagelijks gebruiksgemak. Kawasaki daagt de conventies uit en zet nieuwe standaarden in motorontwerp en technologie.

Bekijk de modellen
Dealerschap-Motoport-Leek-Motoport-Leek-Moto-Suzuki

Ontdek jouw perfecte rit

Suzuki

Elke Suzuki motor is ontworpen met jouw comfort en rijplezier in gedachten. Van de soepele acceleratie van de GSX-R serie tot de robuuste betrouwbaarheid van de V-Strom avontuurmotoren, Suzuki biedt een naadloze combinatie van prestaties en stijl. Met de nieuwste technologieën aan boord, zoals geavanceerde rijassistentiesystemen en intuïtieve navigatie, ben je altijd in controle, ongeacht de weg die voor je ligt.

Bekijk de modellen
Dealerschap-Motoport-Leek-Motoport-Leek-Moto-Guzzi

Snelheid met Karakter

Moto Guzzi

Moto Guzzi, opgericht in 1921, heeft zich altijd onderscheiden door zijn vooruitstrevende ontwerpen en technische superioriteit. Elke motorfiets vertelt een verhaal van vakmanschap, van de klassieke V-twin motor tot de moderne en krachtige modellen van vandaag. Ontdek motoren die gebouwd zijn voor de pure liefhebber, met een oog voor detail dat alleen Italiaans design kan bieden.

Bekijk de modellen
Dealerschap-Motoport-Leek-Motoport-Leek-Aprilia

Snelheid en Prestatie voor de echte Waaghalzen

Aprilia

Aprilia's erfgoed in de motorsport is ongeëvenaard, met talloze overwinningen op de racetrack die getuigen van hun technische superioriteit en innovatieve design. Elk model in onze showroom ademt deze racegeest, van de aerodynamische vormen tot de krachtige motoren.

Bekijk de modellen
Motoport-Leek-Aprilia-Vespa-Actie3

Tijdloze stijl

Vespa

Vespa is niet alleen een scooter; het is een levensstijl. Bij Motoport Leek presenteren we de nieuwste modellen die perfect aansluiten bij zowel de esthetische wensen als de functionele behoeften van moderne rijders. Elk model reflecteert de toewijding van Vespa aan kwaliteit, met een design dat zowel elegant als praktisch is.

Bekijk de modellen
Dealerschap-Motoport-Leek-Motoport-Leek-Moto-Piaggio

Ervaar diversiteit in rijden

Piaggio

Ontdek de innovatieve Piaggio scooters: Zip, Piaggio 1 en 1+, Liberty, Medley, Beverly en MP3. Elk ontworpen voor stijl, comfort en prestaties in stedelijke mobiliteit. Stap nu over op de toekomst van rijden.

Bekijk de modellen
Dealerschap-Motoport-Leek-Motoport-Leek-Kymco

Better than the best

Kymco

Ervaar topkwaliteit en stijl met Kymco's nieuwste scooters. Innovatie en luxe design perfect gecombineerd voor jouw rijplezier. Ontdek de nieuwe wereld van Kymco scooters! Van dagelijks stadsverkeer tot lange tochten, vind de perfecte scooter die aan al jouw eisen voldoet.

Bekijk de modellen
MotoPort-Leek-BMW

Andere merken!

Heb je een motor van een ander merk op het oog? Geen probleem! Bij MotoPort Leek leveren wij nieuwe en gebruikte motoren van bijna alle merken, zoals BMW, Harley Davidson, Benelli, Ducati, en nog veel meer.

Contact & Route