Vindt hier alle informatie over de Honda motoren!

Hornet 2022

Dynamische schetsen

Nieuwe ontwerp schetsen van de Honda Hornet

Geplaatst op 22-6-2022

De dynamische schetsen van het nieuwe Hornet concept onthullen een unieke mix van technische schoonheid en agressie.

Het maken van de schetsen werd geleid door Honda's R&D cenrum in Rome dat, in nauwe samenwerking met R&D in Japan, al verantwoordelijk is voor het ontwerp van veel van Honda's recente succesvolle Europese modellen, waaronder de CRF1100L Africa Twin, CB650R en X- ADV.

Honda's ontwerpfilosofie is om op een ongecompliceerde manier iets puur en functioneel te creëren - modellen die zowel prachtig eenvoudig als emotioneel aantrekkelijk zijn. De schetsen laten zien hoe het Hornet-ontwerpconcept wendbaarheid, dynamiek en lichtgewicht belooft dankzij zijn slanke proporties, puntige staartsectie en superscherpe lijnen. Het creëert een nieuw compact geproportioneerd uiterlijk en heeft kenmerken van spanning en agressie van voor tot achter, wat het echte sportieve doel van de Hornet schetst.

Wees als eerste op de hoogte en schrijf je nu in:

https://www.honda.nl/motorcycles/range/coming-soon/register-interest/secure/register-interest.html

 

 

NEW NEW NEW

Honda NT1100 2022

Geschreven op: 8-12-2021

Een nieuwe tour motor van Honda! 
Met het kloppende hart van de Africa Twin als startpunt is Honda verder gaan bouwen, en tada daar is dan de NT1100. Een comfortabele, wendbare en plezierige motor als resultaat.
Door de lage zadelhoogte en scherpe stuurgeometrie in combinatie met hoogwaardige ophanging heeft deze tour motor een sportief pakket gekregen. 
Mooie slanke zijkoffers, handvatverwarming en cruise control behoren tot de standaard uitrusting. 

Voor de specificaties van de NT1100 verwijzen wij je graag door: https://hondanews.eu/nl/nl/motorcycles/media/pressreleases/349688/2022-honda-nt1100

Nieuwe Honda-hoek

Onze Honda hoek is vernieuwd! Met een mooie witte vloer en rode accenten is het een echte Honda corner geworden waar je niet meer om heen kunt! 

Nu ook te bewonderen met de nieuwste modellen motoren en motorscooters zoals de Honda Rebel 500 & 1100, Honda Africa Twin, PCX 125 en de MSC 125 Grom.

Nu bij ons in de showroom!

Honda Rebel CMX1100 2021

 

De Rebel CMX1100 is gebouwd voor het pure plezier dat je ervaart op twee wielen. Een gitzwarte roadster-bobber uit de 21e eeuw, ontworpen voor een meeslepende, plezierige rit vanuit een krachtig motorblok verpakt in een wendbaar geheel. Elk detail springt er uit; de tweekleurige lak op de brandstoftank zonder flensplaat,een voor- en achterspatbord vervaardigd uit 1mm dik staal en gemonteerd met gegoten aluminium beugels. De zadelhoogte is slechts 700mm, en het zachte materiaal is ontworpen om je te ondersteunen bij hard optrekken. 

Zowel voor de straat- als de tourrijder zijn er verschillende accessoires te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op http://honda.nl/motorcycles/range/street/cmx1100-rebel/overview.html

 

NC750

Populaire Honda modellen NC750 X en NC750X DCT

Nu in prijs verlaagd

De NC750X is één van de succesvolle modellen van Honda in Nederland (en in Europa), ondanks een stevige evolutie voor 2021, heeft Honda toch beslist om de NC750X in Nederland aan een lagere prijs aan te bieden. Een agressieve marktaanpak om de groei van Honda in Nederland te steunen. 

De NC750X kost nu rijklaar € 8.799

De prijs van de DCT-versie gaat naar € 9.999 rijklaar

Ontdek de nieuwe NC750X

De nieuwe NC750X 2021 beschikt over een fraaie vormgeving, nog meer comfort en is een zeer veelzijdige motorfiets! Nieuwsgierig naar alle specs? Klik dan op de link: http://spr.ly/6184Hdr6a

Coming soon

Honda Rebel 1100

Dit jaar komt Honda met een broertje voor de Rebel 500, namelijk de Rebel 1100! Nieuwsgierig naar dit model? Kijk dan deze video. Binnenkort ook bij ons in de showroom te bewonderen!