Ben_Leoncino_2018_action_23

Scrambler legende

De vet gave scrambler legende is terug! De Benelli Leoncino is de nieuwe motorfiets uit de fabriek in Pesaro, die oude tijden doet herleven. Wel heeft hij een volledig nieuw design met scherpe mooie lijnen en ademt pure emotie voor de rijder. Een sportieve opwindende rijervaring gecombineerd met authenticiteit, styling en toegankelijk! Wat wil je nog meer.

Leoncino Mat Staalgrijs 1

De leeuw van Pesaro

Van voren is de motor al een plaatje. De leeuw van Pesaro pronkt sierlijk over de koplamp met led verlichting. Maar ook de benzine taken en het zadel zijn met persoonlijke zorg bewerkt tot een voorbeeldige motor. Het stalen trellisframe is natuurlijk ultiem voor Benelli en ontbreekt ook hier niet.

In het frame siert de gloednieuwe krachtbron; een 500cc vloeistof geoelde viertakt tweecilinder. Dit splinternieuwe blok heeft een vermogen van 48pk bij 8.500 toeren per minuut en een maximumkoppel van 45Nm. Hierdoor rijdt de Leoncino soepel en reageert hij goed. Je zal opvallen en je wil ermee gezien worden.

Benelli Leoncino Trail _26

Leoncino 500 Trail

Naast de standaard Leoncino, brengt CentroStile Benelli ook een Trail versie uit, een sportieve, dynamische terrein motor met een 500cc tweecilinder. Met lichtmetalen velgen 19 inch voor- en 17 inch achterwielen voor een echte vette scrambler look.

Timeless Desire

Benelli Leoncino

De Benelli Leoncino combineert de geschiedenis met traditie en emotie. Hij zorgt voor een modern design met innovatie en daardoor perfectie presatties. Een echt eerbetoon aan de Italiaanse motorfietslegende!

De volgende MotoPort vestigingen hebben het Benelli dealerschap