“Ready to Race”

KTM

“Ready to Race” is de strijdkreet van de motorfabrikant uit het Oostenrijkse Mattighofen. Het is in 1934 opgericht door Hans Trunkenpolz, vandaar de naam: “Kraftfahrzeuge Trunkelpolz Mattighofen”. KTM is van oorsprong een merk uit de motorcross-scene, maar rond de eeuwwisseling breidde het gamma zich uit naar de straatmotoren. Het kenmerk van hun motoren is dat ze altijd inderdaad helemaal “af” zijn en perfect gericht zijn op het doel waar ze voor zijn gemaakt. De motoren zijn ook altijd opvallend gestyled door het Oostenrijkse designbureau “Kiska”.

KTM motor dealer | Bekijk onze dealerschappen door heel NL | MotoPort

Kom een proefrit maken bij de KTM motordealer

KTM kopen?

De volgende MotoPort vestigingen zijn officieel KTM motordealer:

MotoPort Rockanje
MotoPort Wormerveer

Complete aanbod KTM motoren bij MotoPort

KTM motoren

Ready to race – voor KTM zijn dit niet zomaar woorden. Deze woorden vertegenwoordigen de filosofie van het merk KTM. Motorfietsen die zich zonder enige moeite bewijzen in elke race. Direct van de dealer naar de tracks voor de overwinning.

Designers, engineers en rijders hebben samen een ding gemeen, die hun band nog sterker maakt: een onvoorwaardelijke passie voor motorrijden. De wereldwijde groeiende KTM familie is het resultaat en het levende bewijs van deze band. De eindeloze stroom gewonnen titels tijdens offroad Wereld en Europese kampioenschappen plus de geweldige overwinningen bij de zwaarste races ter wereld  (International Six Days Enduro, Dakar Rally, Erzbergrodeo en nog veel meer), zeggen al genoeg. En KTM Supermoto’s, Nakes Bikes, Superbikes en X-Bow laten zien dat de kleur "oranje" leider is op het asfalt.

MY22 KTM 390 ADVENTURE

Niet saai

Je zult niet snel een KTM tegenkomen die saai is, ook niet qua rijgedrag. De allroads van het merk waren altijd echte allroads, hoewel de laatste modellen wel wat meer asfalt-gericht zijn, dit aangezien de markt daarom vraagt. Met de 390 Adventure heeft het merk echte weer een ruige allroad op de wielen gezet, waarmee je echt offroad kunt rijden. In de offroad sector blijft KTM niet alleen actief, maar bijna onverslaanbaar, zowel in de motorcross als in de Dakar rally. Inmiddels is KTM een van de bestverkopende merken in Nederland. De motoren worden in Oostenrijk ontworpen en de meeste modellen worden daar ook gefabriceerd, de lichtere modellen komen tegenwoordig ook uit India.