Piaggio is een Italiaanse motorvoertuigenfabrikant, die een reeks tweewielige motorvoertuigen en compacte bedrijfsvoertuigen onder zeven merken produceert: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi en Scarabeo. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pontedera, Italië. Het bedrijf werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk locomotieven en spoorwagons. Sinds 30 december 2004 behoort Moto Guzzi tot de Piaggio Group.  Moto Guzzi werd in 1921 opgericht in Mandello del Lario, Italië, en staat bekend om zijn historische rol in de Italiaanse motorfabricage, zijn wereldwijde bekendheid in de motorracesport en de innovaties in de industrie - waaronder de eerste motorcentrale, de windtunnel en de achtcilindermotor. De motoren van het bedrijf staan bekend om hun luchtgekoelde 90° V-twinmotoren met een lengterichting van de krukas, waarbij de dwarscilinderkoppen van de motoren aan weerszijden van de motor prominent uitsteken.

Moto Guzzi V7 Special 850 - MotoPort

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Moto Guzzi motor kopen?

De volgende MotoPort vestigingen hebben het Moto Guzzi dealerschap:

MotoPort Hillegom
MotoPort Leek
MotoPort Rockanje

Actueel aanbod Moto Guzzi motoren bij MotoPort
Moto Guzzi kopen - MotoPort

100 jaar echte passie

Een Moto Guzzi herken je direct als je deze voorbij ziet rijden, mede door zijn authentieke en kenmerkende karakter die aanzienlijk aanwezig is in de motorfiets modellen. Een merk wat al een eeuw zijn eigen waarden altijd trouw is gebleven en de ware passie voor motorfietsen verbeeldt.

Guzzi-rijder zijn zegt niets over de motor die je kiest, het vertelt wie je bent.

Moto Guzzi kopen - MotoPort

Het meest authentieke motormerk ter wereld.

De kerncollectie van Moto Guzzi bestaat uit 3 kenmerkende motorfietsen, die daarnaast verkrijgbaar zijn in verschillende varianten:
V7, met al meer dan vijftig jaar aan onvergetelijke emoties. De V9; een eer om te besturen, een feest om te bekijke en de droom: V85 TT.

Guzzi-rijder zijn zegt niets over de motor die je kiest, het vertelt wie je bent.