QJ Motor met logo

Één van de grootste motorfietsfabrikanten ter wereld

Over QJMOTOR

Als onderdeel van de vooraanstaande Geely groep behoort QJMOTOR tot één van de grootste motorfietsfabrikanten. Met kwalitatief hoogwaardige componenten en een sportief DNA biedt QJMOTOR een brede line-up die aantrekkelijk en competitief geprijsd is.
 
QJMOTOR is opgericht in 1985 en produceert ruim een miljoen motorfietsen en motorscooters per jaar. Daarnaast ontwikkelt en produceerr QJMOTOR ook eigen motorblokken. De huidige productieprocessen voldoen aan de strenge IATF 16949 kwaliteitsmanagement standaard, een certificering die wereldwijd wordt toegepast in de auto-industrie.
Op 13 ontwikkel-, productie- en assemblagelocaties werken ruim 5.000 medewerkers aan het merk dat in 130 landen actief is. Dit succes heeft ook geleid tot strategische samenwerkingen met partners zoals Harley-Davidson, Peugeot en Kymco.
 
Ook op het circuit blijft QJMOTOR niet onopgemerkt en laat vanaf 2022 veelbelovende resultaten zien in het Moto3 en Moto2 klassement. Vanaf het seizoen 2024 neemt QJMOTOR ook deel aan het WorldSSP wereldkampioenschap supersport.

QJMOTOR kopen ?

De volgende MotoPort vestigingen zijn QJMOTOR dealer:

MotoPort Almere
MotoPort Leek

GEELY logo

Over de Geely Group

Het moederbedrijf van QJMOTOR, Geely, is vanaf 1997 actief in de automotive sector en heeft 120.000 personeelsleden in dienst. Inmiddels heeft de groep prominente wereldmerken in haar portefeuille waaronder Volvo, Polestar, Lynk & Co, Lotus, Smart en ZEEKR. Daarnaast richt Geely zich sterk op onderzoek en ontwikkeling, met bijvoorbeeld de bouw van eigen communicatie-satellieten en met een strategische samenwerking met NIO voor verwisselbare auto accu’s.
Lees meer over Geely