BMW CE 04

Je beweegt je door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is. En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Want van hieruit ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen. Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in en past met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven - van navigatie tot kleding. Heel eenvoudig #PluggedToLife.

BMW CE 04_item1 - MotoPort.nl

Actieradius en laden

Laat je perfect de dag doorkomen – en nog veel verder

De BMW CE 04 wordt geheel vanzelfsprekend deel van je dagelijkse leven. Zijn energie krijgt hij uit het stopcontact thuis, je Wallbox thuis of onderweg van een openbaar oplaadstation. Het maakt niet uit hoe je dag eruit ziet: Onze elektrische scooter is altijd van de partij.

En zelfs wanneer je veel onderweg bent: je dagelijkse routine past nog steeds soepel in het hoogvoltaccupakket van de BMW CE 04. Deze brengt je 130 kilometer ver volgens WMTC-norm.

Snel, eenvoudig en flexibel

Van het stopcontact thuis via de BMW Wallbox tot het openbare oplaadstation: Je kunt alle drie de mogelijkheden gebruiken om je BMW CE 04 van de nodige energie te voorzien. Synergie-effecten met de BMW Group en de daaruit voortvloeiende normen voor personenauto's gelden ook hier op unieke wijze voor jouw BMW CE 04: van de aanvaarding van technische componenten tot hoogspanningstechniek en de daaraan gekoppelde veiligheidseisen voor kabels, stekkers, accu-elektronica en veiligheidsuitschakeling. En dat geldt natuurlijk ook voor de service van je BMW Wallbox.

Met de standaard Mode 2-laadkabel met een standaard voor thuisgebruik geschikte Schuko-stekker kun je je BMW CE 04 gemakkelijk in het stopcontact opladen. Met de vijf meter lange bedrading laadt je scooter in iets minder dan 3:30 uur op van 0% naar 80%, dankzij het laadvermogen van 2,3 kW.

Vanaf € 12.650,-*

Nieuwe elektrische scooter

BMW CE 04

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.