Maximaal comfort

DIFI Ontario Aerotex motorjas

Difi zorgt voor rijcomfort voor een aantrekkelijke prijs. Een jas die in de regen geen water opzuigt en dus niet zwaar, nat en koud wordt! En dat voor € 299,95! Een prijs doorbraak.

DIFI-Ontario-Aerotex-motorjas

De beste bescherming tegen de elementen

Nieuw in de Difi collectie: gelamineerde Aerotex® motorjas Ontario. Een lichtgewicht, waterdichte en ademende motorjas met maximale comfort en de beste bescherming in alle weersomstandigheden. Water kan niet doordringen door de buitenstof. Groot voordeel hiervan is, dat in een regenbui de jas geen water opzuigt, daarom dus niet zwaar wordt en des te sneller droog is.

Uiteraard is de Difi Ontario voorzien van elleboog en schouder protectie, diverse verstelmogelijkheden voor een individueel instelbare pasvorm. Ventilatie aan de voor- en achterkant. Reflectie, uitneembare binnenvoering en vele praktische details. Kostbaarheden berg je veilig op in een van de 4 buitenzakken of de waterdichte documentenzak

De Difi Ontario Aerotex motorjas is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zwart/neongeel en grijs/zwart/rood. Door de ruime maatserie, M – 5XL, is er altijd wel een geschikte Ontario om de weg mee op te kunnen. De broek Quebec is de passende broek bij deze jas.

DIFI Ontario Aerotex motorjas - Aerotex

3-lagen constructie