Nieuw voor 2020 en nu al in de winkel

Difi Sierra Nevada EDT Aerotex combi

De aanschaf van een motorpak is vaak een kostbare investering, daarom wil je dit natuurlijk in een keer goed doen. En wat is dan beter, dan een motorpak wat je het hele jaar door kunt dragen? Zoals de nieuwe SIERRA NEVADA EDT AEROTEX® combi van Difi.

Difi-Sierra-Nevada-EDT-Men
Met de steeds hoger temperaturen in Nederland en de langere zomers is er meer vraag naar pakken waar de waterdichte voering uitneembaar is! Vroeger wat het maar een paar weken warm. Dat is nu vaak al maanden.
 
Veel ventilatie dus , en veel zakken!.
 

De SIERRA NEVADA EDT AEROTEX® jas en broek zijn een must-have voor alle off-road en adventure rijders, met doordachte details die je als motorrijder zoekt in een all-season motorcombi. Een uitneembare AEROTEX® voering en een extra uitneembare thermo voering in combinatie met een doordacht ventilatiesysteem, zorgen dat je altijd de juiste combi kunt samenstellen voor elk weertype en zo in principe het hele jaar door kunt rijden.

Difi-Sierra-Nevada-EDT-Lady_2

Uiteraard mogen goede protectoren ook niet ontbreken. De SIERRA NEVADA EDT AEROTEX® combi is standaard voorzien van gecertificeerde EN 1621-1 protectoren op de ellebogen, schouders en knieën, welke je gemakkelijk in hoogte kunt verstellen op ellebogen en knieën. Gecertificeerde protectoren voor op de heupen en rug zijn apart verkrijgbaar en zeker aan te raden voor maximale veiligheid. Stretch inzetten op diverse plekken zoals knieën en 3D_MESH ZONE in de voering en diverse verstelmogelijkheden, zorgen voor extra comfort en een betere pasvorm.

De Difi SIERRA NEVADA EDT AEROTEX® combi (jas en broek) is verkrijgbaar in een herenmaten S-4XL en damesmaten 36-46 , in de kleuren zwart/ licht grijs/rood, zwart/signaal geel/licht grijs en zwart/blauw/licht grijs. Check de webshop hieronder om meer over deze jas en broek te weten te komen.