Multistrada-V4-S-Grand-Tour-MY23-Model-Preview-1050x650

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

Voor iedereen die houdt van reizen zonder grenzen, in optimaal comfort en veiligheid. Een Multistrada voor ambitieuze reizigers die het allerbeste verlangen van hun Ducati, ook als het gaat om stijl.

Om de 20e verjaardag van de Multistrada familie te vieren, maakt de nieuwe Multistrada V4 S Grand Tour deel uit van de revolutionaire V4 reeks, waarvan het supercompacte en lichtgewicht Granturismo V4 motorblok ongetwijfeld het meesterwerk is.

Ducati V4S GRANDTOUR

Een motor uitgerust met alle accessoires die nodig zijn om lange afstanden af te leggen in eerste klasse

De Multistrada V4 S Grand Tour is een volledig uitgeruste motorfiets gebaseerd op het S-model met de Travel en Radar uitrusting. Standaard is de motor uitgerust met een radarsysteem met Adaptive Cruise Control (ACC) en Blind Spot Detection (BSD) om de veiligheid en het rijcomfort te verbeteren. Op het gebied van veiligheid is de Grand Tour standaard uitgerust met TPMS, dat de bandenspanning op het dashboard weergeeft, en extra LED-verlichting (standaard) om de zichtbaarheid 's nachts en bij mist te verbeteren.
De zijkoffers zijn standaard op de Multistrada V4 S Grand Tour, ze zijn geïntegreerd in de nieuwe Grand Tour-kleurstelling. Met een totaal volume van 60 liter kun je alles meenemen wat je nodig hebt, zelfs op lange ritten.

De Multistrada V4 S Grand Tour is vanaf eind 2023 beschikbaar bij Ducati dealers MotoPort Assen en Goes.

Bekijk de Ducati Multistrada V4 S Grand Tour World Première aflevering