Jeffrey Buis

Jeffrey Buis wereldkampioen World Supersport 300!

Buis wist door een sterk slot als zesde te finishen voor concurrent Scott Deroue die achtste werd. Hierdoor kan Buis niet meer achterhaald worden in het wereldkampioenschap. Mika Perez won de eerste race op Estoril, terwijl Koen Meuffels een geweldige tweede plaats scoorde.

MTM Kawasaki MotoPort heeft op het circuit van Magny Cours het WorldSSP300 teamkampioenschap veiliggesteld. Jeffrey Buis won de eerste race voor Scott Deroue; een prachtige 1-2 voor het team. In de tweede race finishte Buis als tweede. Ook is het zeker dat de wereldtitel naar MTM Kawasaki MotoPort gaat. Buis en Deroue zijn de enige rijders die in Estoril nog wereldkampioenschap kunnen worden.

Het MTM Kawasaki MotoPort team heeft voor een sensationele en unieke 1-2-3-4 gezorgd tijdens de tweede World Supersport 300 race op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Yuta Okaya won de wedstrijd voor Scott Deroue, Jeffrey Buis en Koen Meuffels. Een geweldige teamprestatie.

Buis pakte pole position en won beide races op Motorland Aragon. Scott Deroue scoorde een podiumplaats door derde te worden in de tweede race. MTM Kawasaki MotoPort heeft tevens de leiding in het teamklassement in handen.

Meer informatie
7f35c6b0-c192-4a43-a69b-005ee31424d5

Nieuwe leider in het klassement

Winst voor Deroue in Portimão

Geweldige prestaties van de MTM Kawasaki MotoPort coureurs in Portimão. Scott Deroue won de tweede race en is de nieuwe leider in het wereldkampioenschap. Jeffrey Buis en Yuta Okaya scoorden beiden hun eerste podiumplaats. Koen Meuffels finishte beide races in de top-tien. Okaya was daarnaast ook het snelste in de Superpole.

De tweede ronde van het WorldSSP300 kampioenschap werd gehouden in Portimão. Het MTM Kawasaki MotoPort team liet een uitstekende indruk achter tijdens de trainingen. Alle vier de rijders wisten zich rechtstreeks te plaatsen voor de Superpole. In de kwalificatie ging het geweldig. Yuta Okaya pakte zijn eerste pole position uit zijn carrière en Scott Deroue zette een tweede tijd. Jeffrey Buis was zesde en Koen Meufels achtste. Hierdoor stond het volledige MTM Kawasaki MotoPort team binnen de top-acht op de grid voor de twee races in Portimão.