KNMV-Starterspakket 04

KNMV Starterspakket

KNMV zoekt nieuwe generatie motorrijders!

Arjan Everink, hoofd Verkeer en Opleidingen bij de KNMV: “Met dit pakket denken wij nieuwe motorrijders een duwtje in de rug te kunnen geven om tegen lage kosten te starten met theorielessen, motorrijles te nemen en tevens kennis te kunnen maken met alle voordelen van het KNMV-lidmaatschap. Deze box schaf je aan voor slechts € 20,-, maar vertegenwoordigt een waarde van ten minste € 150,-. 

Met deze actie wil de KNMV nieuwe motorrijders stimuleren om zich goed voor te bereiden op het theorie-examen, met als resultaat een grotere kans om in één keer te slagen. Bovendien zorgt een goede voorbereiding uiteindelijk voor meer focus (en plezier!) tijdens het rijden, omdat je de regels goed beheerst. Daarnaast wil de bond deze nieuwe groep motorrijders graag laten kennismaken met de KNMV, waar zij terechtkunnen met al hun vragen en behoefte aan ondersteuning. Met 120 jaar aan kennis staat de KNMV klaar om nieuwe rijders te helpen.

KNMV-Starterspakket 01

Kortom, een mooi zetje in je rug om na lange tijd dan eindelijk te beginnen met je motorrijlessen. Of om cadeau te doen aan vrienden, kennissen of familieleden! Ga naar www.knmv.nl/starterspakket voor meer informatie of om meteen te bestellen!

Over de KNMV
De KNMV zet zich dagelijks in voor de belangen van motorsporters, recreatieve motorrijders én beroepsmatige rijders. Doordat de KNMV geen winstoogmerk heeft (het is immers een vereniging), zijn ze onafhankelijk en promoten ze gemotoriseerde tweewielers en het gebruik daarvan met een eigen missie en visie. Daarmee maken ze motorrijden in Nederland nóg leuker, veiliger en laagdrempeliger. En dat kan dankzij de leden. Hoe meer steun er is van motorrijders, hoe sterker we samen staan.