Preview

Difi Collection 2021

In 2021 zal MotoPort met een compleet nieuwe lijn voor de Cruiser, Urban, Bobber, Cafe Racer stijl uitkomen. Een collectie volgens de laatste richtlijnen op materiaal- en beschermingsniveau. De designs zijn afgestemd op de laatste modetrends en sluiten naadloos aan op de grote vraag naar deze hippe en beschermende motorkleding stijl.

Broeken

Een hippe spijkerbroek is een must, maar we vinden het wel belangrijk dat je daarmee ook goed beschermd bent! Neem de nieuwe Difi Bogota cargo Kevlar jeans of de Difi Fortaleza Kevlar Stretch jeans. De stretchstof zorgt voor een fijne slanke pasvorm en hoge bewegingsvrijheid. De geïntegreerde Kevlar® beschermlaag aan de binnenzijde zorgt voor de broodnodige onzichtbare bescherming bij een onverwachte schuiver. Protectie op knie en heup zijn standaard!

Mono Layer Denim

Naast de klassieke Kevlar® verstevigingen, bestaat er tegenwoordig ook een nieuwe techniek: de Mono Layer Denim techniek. Hierbij is een sterke Cordura® vezel de basis van de jeansstof, welke verweven is met Polyester of Coolmax®, wat zorgt voor een ongekende sterke stof met een zeer hoge 'treksterkte'. Het materiaal draagt als een normale jeans en biedt daarnaast tóch goede bescherming. Het mooie ervan is dat het niet zicht- of voelbaar is! Verder zorgt het Coolmax® materiaal ervoor dat het vocht of zweet goed afvoert van de huid en niet vasthoudt, zoals bijvoorbeeld bij katoen het geval is. Kortom Mono Layer materiaal is comfortabel en biedt daarnaast optimale bescherming. Zeker in combinatie met de bijgeleverde knieprotectoren of de optionele heupprotectoren die in de zakjes in de voering passen. Dit alles voor de mooie prijs van € 179,95.