Collectie 2022

De natuur in met Dane

Dane maakt kleding voor rijden onder alle omstandigheden. Alle items zijn niet alleen stoer en degelijk, maar ook nog eens functioneel en beschermend.

Dane Elling - MotoPort.nl

Elling Gore-tex motorjas

Dane heeft met de komst van de Elling Gore-Tex een comfortabel en licht GORE-TEX 2-laags motorjas gemaakt. Door het membraan is de jas winddicht, waterdicht en ademend. Verder is de jas geïmpregneerd met een water- en vuilafstotende laag. De grotere elleboogprotector zitten perfect en zorgen voor een niveau 2 protectie.

De uitneembare thermische voering heeft een grotere overlap aan de voorkant wat voorkomt dat er water tussen je jas en broek doorkomt. Zowel de zoom als de mouwen zijn in wijdte instelbaar zodat je de motorjas perfect kan laten aansluiten aan je lichaamsbouw. De stormcuff van elastisch Gore-tex op de manchetten sluiten prima aan.

De Dane Elling motorjas is verkrijgbaar in heren maten 48-60 en damesmaten 36-46 (alleen kleur zwart)

Dane-Elling-motorbroek---MotoPort.nl

Elling Gore-tex motorbroek

Dane Elling Gore-tex is een comfortabele licht gewicht Gore-tex 2-laagse motorbroek. Door het membraan is de broek winddicht, ademend en toch waterdicht. Gemakkelijk in te rijgen aan een Dane Elling motorjas of andere Dane jas, omdat de broek beschikt over zowel de lange als de korte verbindingsrits.

Door de grotere kniebeschermers  niveau2 gecertificeerd te combineren met de voorbereiding van Sas-tec heupprotectoren SC-1 KA is de Elling goed beschermd. De uitneembare thermovoering zorgt voor extra comfort en de stretchpanelen boven de knieën en onder de taille aan de achterkant bevorderen dit nog extra.  Er is een speciale antislip patche aangebracht op het achterwerk zodat je minimaal gaat schuiven terwijl je rijdt. De pijp van de broek heeft een variabel instelbare zoom met een onafhankelijk verstelbare rits en klittenband.  Voor extra attentie waarde in het verkeer zijn er speciale reflectie logo's aangebracht op de zijkant van de broek.

De Elling Gore-tex motorbroek is verkrijgbaar in damesmaten 36-48 en herenmaten 48-62