Nieuwe Michelin banden

Voor 2024 brengt Michelin 3 nieuwe banden uit: Anakee Road, Power 6 en Power GP2. Drie sets banden om het maximale uit je motor te halen.

Michelin Anakee Road motorband - MotoPort

Michelin Anakee Road

De Michelin Anakee Road band is speciaal ontworpen voor trail motoren. Geoptimaliseerde grip op nat wegdek zodat je met meer zekerheid kunt rijden. De duurzame middenprofielcompound geeft je wegavontuur net dat beetje extra dementie en zorgt voor nog meer stabiliteit onder alle omstandigheden.

Meer info (datasheet)
Michelin Power 6 motorband - MotoPort.jpg

Michelin power 6

De Michelin Power 6 is speciaal ontwikkeld voor de sportieve motorrijder. Maximale grip en wendbaarheid in natte en droge omstandigheden. Ervaar dat opwindende gevoel met banden die zijn ontworpen om nauwkeurige handlingprestaties te leveren zonder compromissen. Michelin gebruikt de knowhow die het heeft verworven door zijn ervaring in de motorsport om u de sensaties van het circuit op de weg te laten voelen.

Meer info (datasheet)
Michelin Power GP2 motorband - MotoPort.jpg

Michelin Power GP2

Voel je een expert op het circuit en vergoot je vertrouwen op droog wegdek, zowel op de weg als op het circuit met de Michelin Power GP2 motorbranden. Profiteer van een sportieve band die is geoptimaliseerd voor gebruik op de weg en op het circuit, met uitstekende bocht- en handling prestaties. Een weg- en circuitband ontwikkeld met de expertise van Michelin MotoGPTM om maximale gecombineerde prestaties te leveren.

Meer info (datasheet)