Nieuw!

Cardo Packtalk Edge

Maak kennis met de geheel nieuwe PACKTALD EDGE. PACKTALD EDGE is het meest geavanceerde communicatiesysteem ter wereld en wordt aangedreven door de 2e generatie van Cardo's Dynamic Mesh Communication. Dit zorgt ervoor dat de Packtalk Edge een ongekend kristalhelder geluid en een gemakkelijke, bliksemsnelle koppeling voor een groep van maximaal 15 rijders realiseert. Zoals je gewend bent van de Packtalk-serie is het bereik maximaal 1,6 km van rijder tot rijder. De PACKTALD EDGE heeft vele verbeterde functies, waaronder een verbeterde Natural Voice Operation, verbeterd JBL-geluid en een verbeterde ruisonderdrukkende microfoon voor een uitzonderlijke geluids- en communicatie-ervaring.

1781_PACKTALK EDGE box and unit single

Waterdicht & Magnetisch Click-on systeem

Een van de highlights van de nieuwe Cardo PACKTALD EDGE is natuurlijk zijn waterdichtheid! Bestand om in elke extreme weersomstandigheden gebruikt te worden. Regen, zon, modder, stof of sneeuw, de PACKTALK EDGE kan tegen een stootje en houdt je altijd verbonden. Dus ondanks een kleine bui onderwerk, blijf je “connected”.

Daarnaast is het nieuwe air mount systeem ook zeker een key feature. Breng je PACKTALK EDGE in de buurt van de magnetische houder en hij klikt zich stevig vast. Het is niet alleen een andere vorm van bevestigen, maar zorgt er ook voor dat de houder makkelijker te bedienen en nóg steviger is. Uiteraard kan een goed geluid niet ontbreken bij deze high tec must-have. Muziek streamen en beluisteren via de nieuwe en krachtige 40 mm HD JBL speakers voor het allerbeste en meest heldere geluid.

1649_PACKTALK Edge Unit

Stay connected!

Met 2 handen veilig aan het stuur, kun je natuurlijk niet aan je headset zitten prutsen. Gelukkig heeft ook de Edge hier de juiste feature voor; met Natural Voice Operation hoef je alleen maar “Hey Cardo” te zeggen en Packtalk Edge doet de rest!

De Gen 2 Dynamic Mesh Communication (DMC) zorgt voor een makkelijke pairing en ongeëvenaarde intercom-geluidskwaliteit. Connect razendsnel met een groep tot wel 15 rijders met een bereik van maximaal 1,6 km. die je allemaal luid en duidelijk kunt aanspreken door de vernieuwde microfoon met ruisonderdrukking.

En met een batterij van 13u blijf je de hele rit connected.

Meer weten?

Uiteraard zijn dit nog maar enkele features van de nieuwe PACKTALK EDGE, er is nog veel meer! Teveel om op de noemen eigenlijk!

Wil je alle ins- en outs van de nieuwe PACKTALK EDGE weten, kom dan snel eens langs bij een van de MotoPort vestigingen. Zij vertellen je er graag meer over.

Klik hier voor de dichtstbijzijnde MotoPort vestiging bij jou in de buurt