2024-Yamaha-MT09-EU-Midnight_Cyan-360-Degrees-001-03

UNLEASH YOUR DARKNESS

MT-09

Tien jaar na de onthulling van de originele MT-09 bereikt de puurste Hyper Naked een nieuw niveau van de Darkness. De volgende generatie combineert intelligentie en stijl en biedt een nog spannendere rit en pure adrenaline, met een agressieve en strakke styling en een premium specificatie met de allernieuwste technologie

De eerste MT-09, die tien jaar geleden werd onthuld, bracht pure emotie en opwinding terug in de wereld van het motorrijden en gaf het startschot voor de Hyper Naked-revolutie die alles zou veranderen. Een radicaal nieuwe machine met een groot koppel en een super wendbaar chassis: dit is een motorfiets als geen andere. De combinatie van de koppelrijke CP3-motor en het agressieve kuipwerk maakt de MT-09 tot een van de meest formidabele krachten in het aanbod van Yamaha.

2024-Yamaha-MT09-EU-Icon_Blue-360-Degrees-001-03

UNLEASH YOUR DARKNESS

 

De agressieve nieuwe look van de MT-09 is doordrenkt van het Dark Side of Japan DNA en is ontworpen om het gevoel van de iconische koppelrijke acceleratie van de CP3 te versterken. Met een 'minder is meer'-benadering is elk detail bedoeld om de agressieve stijl van de MT-09 te versterken.

Een compact en wendbaar chassis resulteert in secuur sturen, terwijl een opnieuw gedefinieerde zithouding zorgt voor de beste en meest betrokken rijervaring in de Hyper Naked-serie. Technologie van een hoger niveau verbetert de rijervaring nog verder, met onder meer hellingshoekgevoelige rijhulp, aanpasbare rijmodi en een volledig nieuw TFT-kleurenscherm met smartphone-connectiviteit en navigatie.

Uitgebreide informatie op de website van Yamaha

Yamaha MT-09