BIKE WEEK

Met zoveel motoren in onze showroom is de kans dat je er één over het hoofd ziet natuurlijk aanwezig en daarom lichten we in willekeur elke dag een motor uit. Dit kunnen zowel occasions als nieuwe modellen zijn. Maar altijd scherp geprijst en soms met leuke extra's! 

Honda African Twin

NIEUW : Honda CRF1100 African Twin ADV Sport

Dinsdag

De bike van deze dag is deze nieuwe Honda CRF1100 African Twin ADV Sport. Een zeer sportieve maar ook capabele allroad motor. Dit 2022 model kan voorzien worden van optionele extra's zoals een kofferset of alternatieve uitlaat demper.

Meer Info
bikeweek

Occasion : Indian Scout Icon

Woensdag

De bike van deze dag is deze stoere Indian Scout Icon uit 2019. Met 14.614 Km op de teller is deze buik nog ruim klaar voor nieuwe ontspannen tour ritten. De lederen koffers geven niet alleen een klassieke look maar bieden genoeg ruimte om spullen mee te nemen. Of je nu alleen gaat rijden of samen me een bijrijder met deze bike sta je garant voor wat draaiende hoofden als je langs het terras komt cruisen.

Meer info
bikeweek

NIEUW : Yamaha XSR700

Donderdag

De bike van deze dag is deze nieuwe Yamaha XSR700 2022 model. We hebben deze coole bike voorzien van gratis zijtassen. Ideaal voor woon werk of lekker touren. Is dit de bike voor jou? Klik dan op meer info. Let op de foto's op de site tonen niet de zijtassen maar deze zitten er zeker op 

Meer info
bikeweek

Occasion : Ducati Multistrada 1200 enduro

Vrijdag

De bike van deze dag is deze Ducati Multistrada 1200 Enduro uit 2018. Deze zeer sportieve allroad heeft 74.409 Km op de teller staan en is dus goed ingereden. Voorzien van een volledige kofferset kan je met deze bike gelijk je volgende vakantie plannen. Opstappen en gaan!

Meer info
bikeweek

NIEUW : Yamaha Tenere 700 World raid

Zaterdag

De bike van deze dag is deze nieuwe Yamaha Tenere 700 World raid 2023 model. Deze dikke adventure bike hebben wij gratis voorzien van een set zijkoffers zodat het avontuur niet hoeft te wachten. Deze stoere allroad is zeer comfortabel op de weg en uitmuntend voor offroad. Het smalle zadel maakt staand rijden eenvoudig en comfortabel en de moderne dempers zorgen voor een comfortabele wegliggen zelf op lange stukken.

Meer info