Bezoek alle 16 MotoPort vestigingen

Ontdek Nederland met deze uitgestippelde routes

Vier dit jaar vakantie in eigen land en trek erop uit met de motor! Ontdek de mooiste plekjes in Nederland en tour langs de verschillende MotoPort vestigingen in Nederland. Onderweg kun je overnachten in een van de vele Bed & Breakfast die Nederland te bieden heeft.

Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij alvast een aantal leuke en mooie routes voor je uitgestipeld bij met als startpunt een van de 16 vestgingen van MotoPort. Je kunt ze allemaal in een keer doen of per dag plannen.

Ga op avontuur en ontdek al het moois wat Nederland (en MotoPort) te bieden heeft. Zien we je snel? Zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat.

Downloaden van routes

  • Via PC: Klik rechtermuis, daarna koppeling opslaan als. Je kunt nu het bestand op een gewenste plek opslaan en daarna op je navigatiesysteem plaatsen.
  • Via iPhone / Android: Klik met je vinger op de link van de route die je wilt downloaden. Kies de optie "Kopier" of download gelinkt bestand. Ga naar een app die GPX routes ondersteunt, zoals bijvoorbeeld GPX Viewer of ViewRanger. Klik op het kaart icoontje links bovenin en daarna op het plusje. Hier heb je de mogelijkheid om een bestand te uploaden of een externe link te plakken. De route staat er nu in.

Kies hier je route

MotoPort Hippolytushoef - Track (GPX) / Route & track (GPX)
MotoPort Leek - Track (GPX) / Route & track (GPX)
MotoPort Leeuwarden - Track (GPX) / Route & track (GPX)
MotoPort Rockanje - Track (GPX) / Route & track (GPX)
MotoPort Uithoorn - Track (GPX)
MotoPort Veldhoven - Track (GPX) / Route & track (GPX)
MotoPort Wormerveer - Track (GPX) / Route & track (GPX)
MotoPort Zelhem - Track (GPX) / Route & track (GPX)