De 7 zekerheden

Voor je motorbanden ga je naar MotoPort!

Banden kunnen de wegligging van je motor maken of breken. Reden om je voor de aanschaf en de montage ervan naar MotoPort te gaan. Bij MotoPort hebben ze enorm veel vakkennis en bieden ze behalve scherpe prijzen ook meer service dan wie dan ook!

Natuurlijk, we weten het allemaal. Een goed profiel is belangrijk wanneer je in een regenbui terecht komt. Daarom is de minimaal toegestane profieldiepte 1,0 mm. Maar het is zeker niet aan te raden het zover te laten komen, want bij die profieldiepte kan de band het water bij een fikse regenbui al lang niet meer kwijt en ligt aquaplaning op de loer. Doorgaans houdt men 2 mm als veilig minimum aan. Door het vreemd gevormde profiel is het echter vaak onduidelijk waar je moet kijken of dat minimum is bereikt. Ook is het soms moeilijk in te schatten hoelang je nog door kunt op een band en of die een langere trip of vakantie nog "haalt”. Bovendien is de profieldiepte niet de enige factor van belang. Wanneer een band“plat” afgesleten raakt, verslechtert het stuurgedrag van een motor. Ook dan is het beter de band te vervangen.

Bandenservice Montage - MotoPort

Altijd direct gratis bandencontrole

Twijfel je aan je banden, rij dan even naar de dichtstbijzijnde MotoPort vestiging. Daar kun je altijd gratis in de werkplaats terecht om je banden te laten controleren of om de bandenspanning even op peil te laten brengen.Wanneer een band versleten raakt, verslechtert het stuurgedrag van je motor.

Altijd Quick Service

De vestigingen van MotoPort beschikken over grote voorraden motorbanden, zodat we je meestal direct kunnen helpen. Is een band onverhoopt niet voorradig of mocht het niet passen in de planning van de werkplaats, dan maken we graag een afspraak voor montage op een later tijdstip, waarbij je kunt wachten

Banden merken

Altijd grote voorraad van de topmerken

Alle vestigingen verkopen banden van Bridgestone, Metzeler, Michelin en Pirelli*. Stuk voor stuk topmerken met bewezen kwaliteit, simpelweg omdat je met banden geen risico’s mag lopen.

* Het assortiment kan per vestiging enigszins afwijken

Altijd de beste prijs!

Bij MotoPort kopen we banden groot in waardoor we de beste prijzen voor je kunnen maken. Informeer bij een vestiging van MotoPort naar de prijs van de banden die je nodig hebt.

Bandenservices kaart 520x520

Altijd vakkundig monteren en balanceren door motormonteurs

Banden worden door vakkundige motorfietsmonteurs gemonteerd die beschikken over de modernste gereedschappen. Een motorfiets is immers geen auto en bij het monteren van een motorwiel komt dus veel meer kijken dan bij het vastschroeven van een autowiel.

Altijd lekke band garantie

Bij MotoPort geniet je van een Lekke Band Garantie**. Rij je jouw band lek in de garantieperiode, dan krijg je 50% korting op een nieuwe band.

**bekijk hier de voorwaarden
Bandenservice - Slijtage

Gratis Quick Scan tijdens montage!

Bij het monteren van een nieuwe band wordt altijd gratis een “Quick Scan” van je motorfiets uitgevoerd. Belangrijke zaken als remblokken, balhoofd- en wiellagers, ketting en tandwielen worden dan gecontroleerd. Mocht er een gebrek worden geconstateerd, dan kan dat meestal direct worden verholpen, aangezien we altijd een grote voorraad technische onderdelen hebben.