Ali - MotoPort Leeuwarden

Ali - MotoPort Leeuwarden

Helm, handschoenen en laarzen, fris met de Shoefresh!

Een helm kan behoorlijk onfris gaan ruiken. Zweet en vocht creëren een klimaat waarin bacteriën en schimmels voor een muffe lucht zorgen. Datzelfde geldt voor je motorlaarzen, helm en handschoenen. Vooral als je spullen kletsnat zijn. Ze drogen vaak te langzaam, waardoor die bacteriën en schimmels ruim de tijd krijgen om hun onfrisse werk te doen.
Shoefresh is hier dé oplossing voor. Plaats je helm, handschoenen of laarzen op de Shoefresh en je spullen worden vanzelf gedesinfecteerd. De Shoefresh zet zuurstof om in ozon. Ozon circuleert binnen je helm, handschoenen of laarzen en doodt de bacteriën en schimmels, waardoor de luchtjes verdwijnen en jouw spullen weer lekker fris ruiken. Na het desinfecteren blaast de Shoefresh je spullen droog.

Een Shoefresh werkt zonder toevoegingen of navullingen. Zet hem aan en hij doet zijn werk. Je kunt natuurlijk ook af en toe langs je MotoPort vestiging rijden, want als service naar onze klanten hebben wij er natuurlijk ook een staan. Als je jouw helm daar tijdens je bezoek op zet, kun je met een lekker frisse helm weer naar huis!

Meer info en Shoefresh bestellen