Ferry & Gulcin - MotoPort

Ferry & Gulcin

Gulcin, afkomstig uit Istanboel, Turkije en Ferry uit Alkmaar ontmoetten elkaar tijdens een backpack trip in Indonesië (feb. 2016). De vlam sloeg direct over en sindsdien zijn ze bij elkaar en verkennen ze per motor de wereld. Volg ze op hun reizen, die je hier online kunt lezen en in het M•Zine.

Meer over Ferry & Gulcin

MotoPort Moto M•Zine | maart 2022

CRUISEN DOOR DE USA

“Na onze avonturen in Europa, Afrika en Turkije is het tijd om richting een nieuw continent te gaan. Noord-Amerika is onze volgende stap. We hebben er samen altijd van gedroomd om naar Alaska te rijden, naar een volstrekt ander uiteinde van de wereld. Zoals we allemaal weten zijn het moeilijke tijden, helemaal als het op reizen aankomt. Toch vinden we een manier om samen naar New York te vliegen, vanwaar we ons opmaken voor de start van onze Noord-Amerikaanse trip.

Lees meer

SCHITTERENDE UITERSTEN VAN ‘THE NORTH-WEST’

Ferry Schouten en Gulcin Sogut zetten hun reis dwars door de USA voort. Vertrokken vanaf de oostkust zijn zij inmiddels aan de westkust beland. In de USA noemen ze dit een ‘cross country trip’, coast to coast. Vanaf hier voert hun reis noordwaarts.

Lees meer