Nieuw! Nieuw! Nieuw!

Garmin zūmo® XT2

Maak kennis met de zūmo XT2, de robuuste motornavigatie die met jou op avontuur gaat. Hij heeft een groter en helderder 6-inch scherm dat ook in zonlicht leesbaar is.

Direct bestellen

Ontworpen voor motorrijders. Gebouwd voor motorfietsen.

Je hebt gaspedaaltherapie nodig. De zūmo® XT2 motornavigatie is je doktersvoorschrift om de weg op te gaan, waar je ook bent. Het heldere 6″ scherm is handschoenvriendelijk en zit boordevol functies om je te helpen de perfecte motorroute te vinden.

  • ULTRAHELDER SCHERM: Het 6″ scherm is 15% groter dan eerdere modellen en heeft een HD-resolutie met een nog grotere helderheid, in liggende of staande modus.
  • ONTWORPEN OM DOOR TE ZETTEN: Regen? Trillingen? Stofwolken? Maakt niet uit. Dit toestel is bestand tegen allerlei weersomstandigheden (IPX7) en zwaar terrein.
  • VISUELE ROUTEPLANNER: Plan je eigen route op het toestel of gebruik de app met een compatibele smartphone.
  • GROEPSTRACKING: Gebruik de Tread® app op je smartphone en/of zūmo XT2 toestel om vrienden te volgen met de functie Group Ride Mobile (1). Of gebruik de Group Ride Tracker accessoire (2) (apart verkrijgbaar) voor het volgen van andere motorrijders met zūmo® XT2 zonder dat je een mobiel netwerk nodig hebt.
  • EENVOUDIG SCHAKELEN TUSSEN KAARTEN: Schakel snel tussen wegenkaarten, topografische kaarten en satellietbeelden, zodat je altijd de perfecte kaart voor je rit hebt.
  • SATELLIETBEELDEN: Gebruik satellietbeelden van over de hele wereld om je te helpen navigeren. Download de kaarten rechtstreeks naar je toestel via WiFi® technologie (3). Geen jaarabonnement vereist.
(1) Voor tracking via Group Ride Mobile moeten jij en je vrienden de Tread app uitvoeren op compatibele smartphones met Bluetooth® technologie en een actieve mobiele verbinding
(2) Groepstracking met de accessoire Group Ride Tracker is alleen beschikbaar voor motorrijders die een zūmo® XT2 navigatietoestel gebruiken en app. Verbinding met voertuigvoeding is vereist voor de groepstrackingfunctie.
(3) Vereist een actieve WiFi-verbinding

(4) Vereist dat zūmo wordt gekoppeld met een smartphone met Bluetooth® en GPS-technologie en een actieve Tread® app
(5) Satellietabonnement vereist. In sommige rechtsgebieden is het gebruik van toestellen voor satellietcommunicatie verboden of gereguleerd. Het is uw verantwoordelijkheid om alle toepasselijke wetten te kennen en te volgen in de rechtsgebieden waar het toestel gaat worden gebruikt.