Rev'it motorkleding

Rev’it is een merk, waar elke motorrijder wel een geschikte outfit kan samenstellen uit de brede collectie motorkleding. Je hebt hierbij de keuze uit 4 segmenten: Adventure, Urban, Sport en Lifestyle

Adventure

Multifunctionele motorkleding waar je als kilometervreter voor lange tijd mee vooruit kan. Bij Rev’it weten ze dat niet elke adventure rijder hetzelfde is, dus hebben ze de collectie aangepast aan jou specifieke eisen. Een collectie bestaande uit van waterdicht Gore-tex 4-season combi's en zomerse meshkleding voor zowel de actieve, mooi weer en de rustige avonturier

REV'IT! Tornado 3 Outfit - MotoPort

The Three-Season Hero

REV'IT! Tornado 3 Outfit

Ideaal als 3 seizoens combi: waterdicht door de ademende en soepele hydratex®|Lite 2-in-1 voering, ventilatie in de vorm van 3D air mesh panelen rond de schouders en de PWR|shell mesh aan de voor- en achterkant, armen en pijpen. Standaard CE-level 2 SEEFLEX™ bescherming bij de schouders, ellenbogen en knieën en SEESMART™ protectie op de heupen.  Los te leveren SEESOFT™ CE-level 1 gedeelde borstprotectoren en SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector.

En dit is nog maar een aantal van de slimme doordachte details, die je terug kunt vinden in de Tornado 3 combi, en dit allemaal ook nog eens in een modern en stijlvol design.

Urban

Casual kleding met doordachte motorkleding elementen zoals comfort en bescherming. Modern gestylde jacks, jeans en schoenen voor op en naast de motor, onderverdeeld in de Heritage Innovation collectie met tijdloze klassiekers, de Safety Infused Casuals collectie voor de alledaagse rijder en de modieuze Metropolitan Commuter collectie. 

Revit Target H20 & Target Air - MotoPort

Ontdek de dark side van Rev’it!

REV'IT! Target H20 en Target Air

Beschermende motorkleding in een cool en sportief design voorzien van heavy duty CE protectoren, waterdicht en ventilerend. De Target H20 en Target Air zijn beide voorzien van een uitneembare thermovoering en maakt ze hierdoor geschikt voor zowel lente als zomer en herfst. De H20 is daarnaast ook nog eens 100% waterdicht die je ook bij kouder weer goed kan dragen. Bevat geen ventilatie mogelijkheden, dus voor warme omstandigheden is de Target Air een betere optie.

Sport

Of je nu een van bent van racesport of zelf helemaal los gaat op het circuit, bij Rev’it maken ze sportkleding om te kunnen presteren. Mede door de racer in de GP kunnen ze motorpakken blijven ontwikkelen en voorzien van de nieuwste features in het REV’IT! Racing Technology Center (RTC) om dit later toe te passen in de veelzijdige sportkleding voor jou.

Rev'it Xena 3 Ladies combi - MotoPort.jpg

De overall voor snelle dames

Xena 3 Ladies eendelige overval

Een leren racepak voor dames, zie je niet vaak, maar Rev’it heeft het! De lichtgewicht, rundleren Xena 3 ladies jack en broek bewijst jaar na jaar een succes te zijn, waar bij het hoofdelement de pasvorm was. Door het gebruik van slijtvast PWR| shell stretch bij de armen, voorkant, lies en over de hele lengte van de kuiten is de Xena 3 een complete outfit die zich aanpast aan de verschillende vrouwelijke vormen. Daarnaast is boven de speed hump een 3D meh paneel verwerkt, zodat je zonder problemen met een comfortabel en luchtig gevoel vol gas over het circuit kunt rijden.

Door de ervaring met de racepakken voor de MotoGP heeft Rev’it deze techniek ook kunnen toepassen om consument motorkleding, zoals de Xena 3. Zo zijn er TPU sliders op de schouders, ellebogen en knieën geplaatst voor extra bescherming bij een val. De schouders, ellenbogen en knieën van de Xena 3 Ladies overall zijn uitgerust met ultralichte BETAC protectoren, terwijl de heupen uitgevoerd zijn met SEESMART™ RV30 protectoren. De SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector insert is los te leveren.

Voor Rev'it motorkleding kun je terrecht bij de volgende MotoPort vestigingen: