pho_bike_90_re

Ready to race

KTM Wormerveer

Ready to race – voor KTM zijn dit niet zomaar woorden. Het is de filosofie van KTM. Motoren die zich makkelijk bewijzen in elke race. Direct uit de showroom naar de tracks en gaan voor de overwinning. Dat gaat KTM jou geven.

KTM kopen bij MotoPort Wormerveer
ktm_ultimaterace

het merk

Waar moet je op letten als je een KTM koopt

Designers, engineers en rijders hebben samen een ding gemeen, die hun band nog sterker maakt: een onvoorwaardelijke passie voor motorrijden. De wereldwijde groeiende KTM familie is het resultaat en het levende bewijs van deze band. De eindeloze stroom gewonnen titels tijdens offroad Wereld en Europese kampioenschappen plus de geweldige overwinningen bij de zwaarste races ter wereld (International Six Days Enduro, Dakar Rally, Erzbergrodeo en nog veel meer), zeggen al genoeg. En KTM Supermoto’s, Naked Bikes, Superbikes en X-Bow laten zien dat de kleur "oranje" leider is op het asfalt.

pho_bike_90_re

service die je mag verwachten

KTM & MotoPort Wormerveer

MotoPort Wormerveer begrijpt dat jij jouw KTM stevig gaat gebruiken. Klein onderhoud komt dan ook eerder voor. Wij helpen onze KTM klanten dan ook door hun aanvragen snel te behandelen. 

KTM Power Wear

KTM kleding en Merchandise

We hebben KTM kleding voor zowel op als naast je motor!

KTM Motor-kleding, Helmen, T-Shirts, Schoenen, Handschoenen, Caps....

Wil je meer weten?

Voor meer informatie? Bel ons: 075-6421392,  mail ons: kleding@motoportwormerveer.nl of  kom gezellig even langs in onze mooie ingerichte KTM Showroom.