Kawasaki Ninja 650 2020 - KRT Edition ( Lime Green + Ebony )

Nu vanaf € 99,- per maand*

Ninja 650 KRT edition

Een splinternieuwe Kawasaki Ninja650 KRT Edition rij je nu al voor € 99,- per maand* door gespreid te betalen. Zie het rekenvoorbeeld verder op de pagina voor details.

Informeer naar de mogelijkheden bij je MotoPort Kawasaki dealer.

MP20-Kawasaki-Ninja650-actie-Social-v4-variant

NINJA 650

De Ninja 650 is geschikt voor het A2 rijbewijs. Ze biedt een unieke combinatie van supersport-looks en dagelijkse bruikbaarheid, waarmee deze innovatieve machine meteen haar eigen, unieke segment creëert. De Ninja 650 combineert een 650cc tweecilinder lijnmotor met een licht rijwielgedeelte en een slanke bouw. Zijn lichtvoetige supersport-karakter, directe gevoel en snelle acceleratie combineert hij met een soepele vermogensafgifte en prima manoeuvreerbaarheid. De ideale mix van sportieve prestaties en gebruiksgemak voor zowel beginnende als meer ervaren rijders. Een mooie mix van sportiviteit en gebruiksgemak dus. De Kawasaki Ninja 650 heeft een moderne, sportieve kuip met verstelbaar windscherm. Nieuw voor 2020 is het TFT kleuren scherm met smartphone connectiviteit

Kawasaki Ninja 650 2020 KRT Edition ( Lime Green / Ebony )

Ninja 650 KRT Edition

De dagelijkse bruikbaarheid, en de mogelijkheid om wat bagage mee te nemen voor dynamisch snelle weekendtrips wordt vergroot door de optionele semi-softe tassenset. Het hogere windscherm op de kuip is daarbij ook erg functioneel. De frame-sliders zijn een soort ingebouwde verzekeringspremie.

Voor 2020 levert Kawasaki de Ninja 650 in de kleuren Metallic Spark Black & Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black en tot slot een sportieve KRT Editie in het kenmerkende Lime Green / Ebony. En al die kleuren worden beschermd door fraaie en effectieve tank- en kniepads. Natuurlijk heeft de motor ABS en is de bouw actueel gericht op massa centralisatie voor een nog betere handling. En bij heel sportief rijden is de assist & slipper koppeling ideaal. De oorsprong van deze koppeling ligt in de racerij en hij zorgt zowel voor een lichtere bediening van het koppelingshendel als voor het voorkomen van een blokkerend achterwiel.

Contante waarde Inruil & aanbetalin
Totale krediet-
bedrag
Slottermijn Jaarlijks kostenpercentage Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag per maand
Duur Krediet-
overeenkomst in maanden
Totale door de
consument te betalen bedrag
€ 8.699,00 € 0,00 € 8.699,00 € 3.530,00 5,99% 5,99% € 99,01 72 € 9.958,72
 
* Het betreft hier een rekenvoorbeeld. Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.
Je dealer treedt op als vrijgestelde bemiddelaar. Santander Consumer Finance en je dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Kawasaki Ninja650 KRT