Rok_Aanbiedingen4

Profiteer nu van onze Macna actie!! 

Tijdelijk ontvang je bij MotoPort Assen op de gehele Macna collectie 10% korting! Tevens ontvang je bij aankoop van een Macna jas een paar Macna Darko handschoenen kado!! *

Bij ons in de winkel vind je een uitgebreide collectie van het Nederlandse merk Macna. Leren combi's en de mooiste casual motorjassen en kevlar jeans. Natuurlijk ontbreken ook de handschoenen niet! 

Over Macna:

Ons land staat erom bekend in het buitenland: Dutch Design. Wat houdt dat eigenlijk in? Minimalistisch, innovatief, onconventioneel en vaak met een vleugje humor – dat zijn termen die vaak gebruikt worden.
Hetzelfde zou je kunnen zeggen over de Macna productvormgeving. Gooi functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid in de mix en je hebt het recept voor de Macna filosofie!
Op de R&D-afdeling werken de designers als een goed gesmeerde machine, op zoek naar de balans tussen technologie en mode, met als doel: jouw motorrit verbeteren. Het gerucht gaat dat ze niet eens kantoorstoelen hebben, maar hun werk doen vanaf het zadel van de motor.
Eerlijk gezegd is dat niet eens vergezocht: op meerdere momenten tijdens het ontwerpproces worden de computers afgesloten en de motoren gestart. Tijd om te testen! Het leidt tot nieuwe inzichten en verbeteringen, maar toegegeven, ze doen het ook omdat ze gewoon van motorrijden houden…

* niet i.c.m. andere acties.