Pando Moto

Sinds 2011 is Pando Moto een premium motorkleding merk, waarbij Europees design wordt gecombineerd met slimme en veilige technologie. Door het ontwikkelingsproces nauwlettend te controleren kan hoge kwaliteit worden gegarandeerd, zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is: motorrijden.

Pando Moto Capo Cor shirt - MotoPort.nl

Pando Moto Unisex Slim-Fit Cordura®

Capo Cor 01 shirt

Kies voor uitstekende comfort en vakmanschap, kies de CAPO COR 01 – een slimfit unisex overshirt gemaakt van 12oz super-stretch CORDURA® denim gecombineerd met COOLMAX®. Een verlengd rugpand, afneembare klittenbandsluiting op de armen en ventilatie YKK ritsen onder de oksels, zorgen voor extra comfort. Ook bevat de Capo Cor 01 een binnenzak met een YKK rits en borstzakken met drukknopen. Ervaar hoge kwaliteit en duurzaam materiaal, mede door ultra precieze stiksels en subtiel borduursel op de schouders. Volledig CE gekeurd- Level A Performance in overeenstemming met EN 17092.

Pando Moto jeans

Robby Armalith® & Lorica Kevlar®

2 ijzersterke motorjeans van Pando Moto: Lorica Kev 02 Skinny-Fit Kevlar® dames jeans en de Robby Arm 01 Slim fit Armalith® heren jeans.

ROBBY ARM 01 – Men’s Slim-Fit Motorcycle Jeans ARMALITH® - MotoPort Goes

Slim fit Armalith® heren jeans

Robby Arm 01

Simpele, maar uitermate sterke en comfortabele slim-fit motorjeans voor op- en naast de motor. De sterk warmtegeleidende en reflecterende stof zal je gemakkelijk afkoelen als dat nodig is. Mid-heavy weight denim, voelt misschien wat strak in het begin, maar zal uiteindelijk lekker comfortabel zitten. Het enkellaagse super-stretch Armalith® biedt de nodige bescherming. SAS-TEC Tripple Flex protectoren op knieën en heupen zijn inbegrepen. Volledig CE-goedgekeurd - prestatieniveau AA (35 meter glijbaanafstand) in overeenstemming met EN 17092.

Pando Moto Lorica Kevlar® Skinny fit dames jeans - MotoPort Goes

Skinny-fit Kevlar® dames jeans

Lorica Kev 02

Ervaar een sterk en stylisch design met maximale comfort. De Lorica Kev 02 is ontzettend comfortabel, dankzij hoge kwaliteit, lichtgewicht (9oz) heavy-duty power-stretch waxed denim. Geen concessies meer op het gebied van veiligheid door de ijzersterke DuPont™ Kevlar® voeringversterking bij crash gevoelige plaatsen. Deze Lorica jeans bevat ook 2 zakken voor knie protectors. Functioneel en ongecompliceerd, heeft deze Skinny jeans een eigentijdse uitstraling en prima duurzaamheid. De achterkant is voorzien van extra stretchpanelen. Volledig CE gekeurd – presnenatieniveau A in overeenstemming met EN 17092