Rukka motorkleding

Ben je op zoek naar Rukka motorkleding zoals de Rukka Realer motorjas, de Rukka Energator jas of de Rukka Virium handschoenen? Zoek dan niet verder want bij MotoPort Goes kun je hier allemaal voor terecht. Wij zijn namelijk dé Rukka dealer in het Zuidwesten van Nederland. Van Rukka handschoenen tot en met Rukka Realer pakken, je vindt het zeker bij ons!

Houd je van lange motorvakanties of rijd je elke dag naar je werk? Voor ieder type motorrijder hebben wij de perfecte Rukka motorkleding op voorraad.

Rukka, Defence and comfort

‘Defence and comfort’ is de slagzin van het merk Rukka. Dit is echter niet voor niks. Dit merk maakt gebruik van de allerbeste materialen, de nieuwe innovaties op het gebied van motorkleding en de hoogste kwaliteit protectie, namelijk D3O-protectie.

Zo is de Rukka Realer jas bijvoorbeeld voorzien van Gore-Tex Pro 3-layer stretch laminaat materiaal met Armacor versterkingen op de benodigde plaatsen. Hierdoor blijft deze jas helemaal waterdicht, ook wanneer je urenlang in de regen rijdt. Doordat het Gore-Tex materiaal gelamineerd is met het buitenmateriaal blijft de jas tevens licht van gewicht tijdens regenachtige omstandigheden en zuigt het veel minder water op dan de meeste andere motorjassen. Hierdoor blijf je veel langer warm, droogt de jas supersnel en blijft het langer comfortabel tijdens een lange rit.

Ook voor de beste kwaliteit waterdichte Rukka handschoenen kun je uiteraard bij ons terecht. Zo hebben wij onder andere de Rukka Virium, de Rukka Harros en de Rukka Apollo handschoenen in ons assortiment. Deze handschoenen combineren waterdichtheid met bescherming, de mooiste materialen en de beste duurzaamheid. Daardoor zijn deze handschoenen uitermate geschikt voor de veeleisende motorrijder die veel rijdt.

Eigenschappen van Rukka motorkleding zijn onder andere:

  • Gore-Tex Pro 3 layer laminate
  • Arma-protection
  • Outlast binnenvoering in jassen, broeken en handschoenen
  • Perfecte pasvorm
  • Hoge slijtvastheid en duurzaamheid
  • Rukka motorkleding kopen

Ben jij op zoek naar Rukka motorkleding? Laat je dan adviseren in onze winkel door ons team van enthousiaste professionals of neem contact met ons op en wellicht kun jij dan straks ook van een prachtig Rukka motorpak genieten! Rukka jassen, Rukka broeken, Rukka handschoenen of Rukka onderkleding, bij MotoPort Goes slaag je altijd!

Alternatieven

Is een Rukka pak net iets teveel van het goede? Neem dan eens een kijkje bij onze Dane motorkleding of BMW motorkleding. Ook deze kleding is ruim voorradig bij onze vestiging in Goes.