Ben jij op zoek naar scooters in Zeeland?

Ben je op zoek naar een scooter en woon je in de omgeving van Goes of Zeeland? Dan ben je aan het juiste adres bij MotoPort Goes XXL. Met ruim 4.400 m2, is onze showroom niet alleen de grootste motor- en scooterzaak in Goes, maar van de hele Benelux. Daarnaast hebben wij al 65 jaar ervaring in het verkopen van motoren en scooters. Daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment helmen, kleding en accessoires voor motoren en scooters. Een scooter kopen in Zeeland? MotoPort Goes XXL is dan een vanzelfsprekende keuze. 


De Vespa dealer in Zeeland

Zeg je scooter, dan zeg je eigenlijk ook Vespa. Wanneer je een Vespa in Goes zoekt, dan vind jij jouw favoriete model Vespa ongetwijfeld bij MotoPort Goes XXL. Als grootste scooterwinkel in Goes, vind je bij ons alle soorten Vespa´s. Vespa is al sinds 1946 een echt Italiaans stijlicoon. De techniek is uiteraard verbeterd, maar het design van de Vespa is iconisch en altijd herkenbaar. Ook de nieuwste modellen, zoals de Primavera, GTS of Elettrica, hebben hun iconische design behouden. Natuurlijk vind je bij ons als dealer voor Vespa ook de nodige onderdelen/accessoires van Vespa. 


Kies voor een duurzame Vespa in Zeeland

Vooral de Vespa Elettrica is erg populair. De Vespa Elettrica is een revolutie onder de scooters, doordat deze volledig elektrisch is. De oplader onder het zadel laadt in 4 uur jouw Vespa op. Hiermee rijd je geluidsloos én zonder uitstoot door de stad. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema en door dit model te kiezen, stoot je geen CO² meer uit en rijd je onbezorgd met een originele Vespa door Zeeland.


Kies je voor een klassieke en tijdloze Vespa?

De Vespa Primavera leidt de iconische modellen van Vespa. Dit model is misschien al eens door je ouders of grootouders bereden in de jaren 60. Zo oud is dit model al, maar daarom ook zo iconisch en tijdloos. De huidige modellen zijn hypermodern. Er zit bijvoorbeeld een moderne motor in, waarmee je soepel en stil rijdt. Ook nieuwe technieken hebben hun intrede gedaan bij dit model. Denk aan LED-verlichtingstechnologie, technieken zoals de ´Bike Finder´ en een afstandbediening om het zadel te openen. Natuurlijk is de Vespa Primavera helemaal compatibel met je smartphone. Verbind je smartphone met de scooter en je kunt smartphonefunctie op het display uitvoeren. 


De eenvoud van de Vespa GTS

Wil jij een scooter zonder al teveel poespas en opsmuk? Dan is de Vespa GTS iets voor jou en natuurlijk te vinden bij MotoPort Goes XXL. Als Vespa dealer in Zeeland, hebben wij dit klassieke model in onze showroom staan. De Vespa GTS heeft een carrosserie van staal en kan hierdoor tegen een stootje. De GTS is eenvoudig in stijl, met moderne accessoires en in diverse kleurstellingen bij ons te verkrijgen.


Rijd met een Piaggio door Goes

Naast Vespa scooters, ben je ook aan het juiste adres bij MotoPort Goes XXL voor de Piaggio. Piaggio is zeer nauw verbonden met Vespa, want hier worden de Vespa´s ook gebouwd. Daarom lijkt het iconische Vespa model ook erg op de modellen die Piaggio uitbrengt. Ook produceert Piaggio modellen via Gilera en de overbekende Puch. Het meest bekende model van de Piaggio, en die je ook in onze scooterzaak in Goes vindt, is de Fly die tot 2018 is geproduceerd. Omdat wij ook inruil van alle merken doen, is de Fly nog steeds voor jou beschikbaar. 


Kijk je ogen uit in onze scooterwinkel in Goes

Wil jij in Zeeland een scooter kopen? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan MotoPort Goes XXL. Onze showroom is een zo´n beetje het paradijs voor liefhebbers van tweewielers. Ruim 4.000 vierkante meter aan motoren en scooters staan op je te wachten. Nieuwe motoren en scooters, maar ook een ruim aanbod aan goede occasions. Daarnaast hebben wij een kledingshop voor motorkleding van 1.200 vierkante meter. Ook een gave helm voor jouw scooter ga je in onze showroom vinden. Als je nog op zoek bent naar bepaalde accessoires om met je scooter door Goes te rijden, dan hebben wij het grootste aanbod. Wij hebben accessoires van alle merken en types motoren en scooters. Kom dus gerust langs om rond te kijken of stel al je vragen over scooters aan onze deskundige medewerkers.


Door heel Nederland en online

Woon je niet in Zeeland en kun je niet direct de vestiging van MotoPort Goes XXL bezoeken? Geen enkel probleem, want wij hebben ook een uitgebreide webshop. Hier shop jij jou motorkleding, helmen, accessoires en onderdelen. Bovendien heeft MotoPort maar liefst 16 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd wel een vestiging van MotoPort bij jou in de buurt!

Bekijk ons aanbod scooters